Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2016

Σπάει η συνωμοσία της σιωπής για την Κλίντον! Όλα τα διεθνή δίκτυα προβάλλουν τις αποκαλύψεις των WIKILEAKS! Το FBI διατάσσει νέα έρευνα.

Μετά από μήνες σιωπής και συγκάλυψης είναι τόσο συντριπτικές πλέον οι αποκαλύψεις του λες του ιστότοπου, που αφορούν μάλιστα και δημοσιογραφικές ατασθαλίες προς όφελος της Κλίντον, που πλέον όλα τα μεγάλα αμερικανικά δίκτυα αρχίζουν και κάνουν αναφορές στα Επίμαχα e-mails που τινάζουν την προεκλογική εκστρατεία της Κλίντον στον αέρα.
Τα wiki λήξης έχουν μάλιστα προαναγγείλει ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα αποκαλύψουν τα προσωπικά e-mails που διέγραψε η Κλίντον!
Πέραν τούτου και ενώ απομένουν κάτι λιγότερο από δύο εβδομάδες πριν τις εκλογές στις ΗΠΑ ο επικεφαλής του FBI έρχεται να δώσει νέα διάσταση στην υπόθεση με τα mails που είχαν υποκλαπεί από τον λογαριασμό της Χίλαρι Κλίντον.
 Με  επίσημη επιστολή του προς το κογκρέσο των ΗΠΑ, ο επικεφαλής του FBI τους ενημερώνει ότι περιήλθαν στην κατοχή τους νέα στοιχεία από διεγραμμένα e-mails της Κλίντον, που αποκαλύπτουν νέο server για τον οποίον δεν είχαν ενημερωθεί. Αυτή η εξέληξη αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο η υπόθεση με τα emails από τον προσωπικό server της υποψήφιας των Δημοκρατικών, Χίλαρις Κλίντον να «ανοίξει» εκ νέου.
Αναλυτικά η επιστολή του James Comey προς το Κονγκρέσο αναφέρει: «Πρόσφατα περιήλθαν στην κυριότητα μας νέα στοιχεία για την υπόθεση και θα διερευνηθούν περαιτέρω». Ο James Comey υπογραμμίζει επίσης στην ίδια επιστολή πως ο ίδιος ενημερώθηκε για τα συγκεκριμένα εχθές και πιστεύει πως πρέπει να ελεγχθούν ώστε να εξακριβωθεί εάν προκύπτουν νέα στοιχεία για την υπόθεση.
Όπως μεταδίδει το Reuters επικαλούμενο πηγή από το FBI τα νέα emails δεν προέρχονται από τον ίδιο server και αναμένεται να περιλαμβάνουν σημαντικά στοιχεία.
Όπως αναφέρουν αμερικανικά μέσα, τα νέα mails ανακαλύφθηκαν κατά τη διάρκεια έρευνας για το σκάνδαλο με τα ερωτικά μηνύματα του Anthony Weiner.


Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...