Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2016

Ξανανοίγει ο φάκελος της "17 Νοέμβρη"

Ανοίγει ξανά ο φάκελος της "17 Νοέμβρη", καθώς η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένια Δημητρίου έδωσε εντολή προς την αντιτρομοκρατική να διερευνηθούν οι καταγγελίες που έκανε με επιστολή προς την εφημερίδα «Έθνος» ο καταδικασμένος σε ισόβια ως αρχηγός της 17 Νοέμβρη Αλέξανδρος Γιωτόπουλος για ασύλληπτα μέλη της οργάνωσης.
Σύμφωνα με πληροφορίες η εισαγγελέας έστειλε το επίμαχο δημοσίευμα και άλλα συναφή δημοσιεύματα, προκειμένου να ερευνηθούν τα όσα αναφέρονται.

Τι αναφέρεται στην επιστολή

Στην επιστολή, που δημοσιεύτηκε στις 7 Νοεμβρίου ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος έκανε λόγο για οχτώ ασύλληπτα άτομα που εμπλέκονται στην οργάνωση 17Ν, ενώ ανέφερε ότι έχει χαθεί και το όπλο-σφραγίδα της οργάνωσης που υπήρχε σε γιάφκα της 17Ν.
Παράλληλα, ο καταδικασμένος για συμμετοχή στην οργάνωση υποστήριζε ότι σημαντικά χειρόγραφα χάθηκαν από το σπίτι-γιάφκα που είχε βρεθεί το 2002, ενώ ανέφερε ότι μπήκαν στο αρχείο καταθέσεις που «έκαιγαν» συγκεκριμένα πρόσωπα και μία ομάδα οχτώ ατόμων.

Πηγή
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...