Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

Ξανανοίγει ο φάκελος της "17 Νοέμβρη"

Ανοίγει ξανά ο φάκελος της "17 Νοέμβρη", καθώς η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένια Δημητρίου έδωσε εντολή προς την αντιτρομοκρατική να διερευνηθούν οι καταγγελίες που έκανε με επιστολή προς την εφημερίδα «Έθνος» ο καταδικασμένος σε ισόβια ως αρχηγός της 17 Νοέμβρη Αλέξανδρος Γιωτόπουλος για ασύλληπτα μέλη της οργάνωσης.
Σύμφωνα με πληροφορίες η εισαγγελέας έστειλε το επίμαχο δημοσίευμα και άλλα συναφή δημοσιεύματα, προκειμένου να ερευνηθούν τα όσα αναφέρονται.

Τι αναφέρεται στην επιστολή

Στην επιστολή, που δημοσιεύτηκε στις 7 Νοεμβρίου ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος έκανε λόγο για οχτώ ασύλληπτα άτομα που εμπλέκονται στην οργάνωση 17Ν, ενώ ανέφερε ότι έχει χαθεί και το όπλο-σφραγίδα της οργάνωσης που υπήρχε σε γιάφκα της 17Ν.
Παράλληλα, ο καταδικασμένος για συμμετοχή στην οργάνωση υποστήριζε ότι σημαντικά χειρόγραφα χάθηκαν από το σπίτι-γιάφκα που είχε βρεθεί το 2002, ενώ ανέφερε ότι μπήκαν στο αρχείο καταθέσεις που «έκαιγαν» συγκεκριμένα πρόσωπα και μία ομάδα οχτώ ατόμων.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...