Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

Δεν κάνουν «λάθος» οι δημοσκόποι. Κάνουν περίφημα την «δουλειά» τους.

Όπως και στην περίπτωση της Ελλάδας έτσι και στην Αμερική οι δημοσκόποι δεν έπεσαν έξω. Στρατευμένα προσπάθησαν να χαλκεύσουν το αποτέλεσμα όπως έκαναν πολλάκις εδώ τα τελευταία χρόνια. Προσπαθώντας να δημιουργήσουν κλίμα ηττοπάθειας υπέρ του εργοδότη τους, Στερούν από τον αντίπαλο την συσπείρωση, την δυνατότητα μεταγραφών και εμπλουτισμού των υποψηφίων, με άλλα λόγια χαλκεύουν την ίδια την εκλογική διαδικασία.
Μέχρι να ασχοληθεί σοβαρά μαζί τους ή δικαιοσύνη και να τους προσάψει τις κατηγορίες που τους αναλογούν και είναι βαρύτατες, ας απολαύσουμε για ακόμα μία φορά την ανικανότητά τους να φέρουν εις πέρας τους σχεδιασμούς των αφεντικών τους.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...