Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

Γερμανία: Στους δρόμους 25.000 Κούρδοι και Αλεβίτες -Διαδήλωσαν κατά του Ερντογάν

Τουλάχιστον 25.000 Κούρδοι και Αλεβίτες συγκεντρώθηκαν το Σάββατο στο κέντρο της Κολωνίας, για να διαμαρτυρηθούν για τις συλλήψεις των ηγετικών στελεχών του φιλοκουρδικού κόμματος της Τουρκίας.

Οι διαδηλωτές κατέβηκαν στους δρόμους για να υπερασπιστούν «τη δημοκρατία, την ειρήνη και την ελευθερία» και να καταδικάσουν τις εκκαθαρίσεις εκ μέρους των τουρκικών αρχών, μετά την αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος του Ιουλίου.
Ορισμένοι εξ αυτών κρατούσαν φωτογραφίες του Αμπντουλάχ Οτσαλάν, επικεφαλής των Κούρδων ανταρτών του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK), ο οποίος κρατείται από το 1999 στη φυλακή Ιμραλί.

hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...