Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου 2016

Το ΠΑΣΟΚ κυβερνούσε τη χώρα, δανειζόταν από τις τράπεζες, αλλά … δεν ήξερε από ισολογισμούς! “Ορφανά” 5 εκατ ευρώ!!!

Από την έκθεση των ελεγκτών στα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ έχει προκύψει ότι στο ταμείο του ΠΑΣΟΚ υπήρξαν σε μετρητά 15 εκατ. ευρώ, ενώ την ίδια ώρα συνεχιζόταν ο υπέρογκος δανεισμός. Σύμφωνα με τους ελεγκτές, τα 9,7 εκατ. ευρώ προήλθαν από δανεισμό, ενώ για τα υπόλοιπα ο κ. Σαλαγιάννης … «δεν ξέρει» αν ήταν «μαύρα» και ποια ήταν η προέλευσή τους ενώ δεν μπόρεσε να αποσαφηνίσει αν το ποσόν αυτό ή το εκάστοτε περιεχόμενο του χρηματοκιβωτίου σε ρευστό εμφανιζόταν στους ισολογισμούς του ΠΑΣΟΚ.

Παράλληλα η ΤτΕ στο Πόρισμά της διαπιστώνει ότι το έτος 2010 ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δεν μπορούν να αποπληρώσουν τα δάνειά τους. Αντ’ αυτού, με εισήγηση της υποδιεύθυνσης της Αγροτικής Τράπεζας (ΑΤΕ), με ημερομηνία 16 Απριλίου του 2010 προς το Γενικό Συμβούλιο Χορηγήσεων, αυξήθηκε η χρηματοδότηση προς το ΠΑΣΟΚ από 96,8 εκατ. σε 99,8 εκ ευρώ. Δηλαδή, ενώ η κρίση χτυπά για τα κάλα την πόρτα της Ελλάδας, αυξήθηκε ο δανεισμός του ΠΑΣΟΚ.
Κατά τ άλλα, ο κ Σαλαγιάννης είχε και το θράσος να … “προτείνει” στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, “μόλις τελειώσουν αυτά” ( με το … “αυτά” εννοεί την έρευνα της Εξεταστικής για τα θαλασσοδάνεια σε ΜΜΕ και κόμματα, που πλήρψσε ο ελληνικός λαός!!!), “να πιουν ένα καφέ μαζί” και να “συζητήσουμε για το πως ορίζεται η κεντροαριστερά και ποιοι είναι … Αριστεροί, σήμερα” !!! 
Εσείς κ Σαλαγιάννη μου, εσείς … Και το γυμναστήριο των 120.000 ευρώ και τα 5 μύρια “ορφανά” σε κάποιο ντουλάπι του ΠΑΣΟΚ ….

Πηγή 
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...