Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

Ταγκαλής Παναγιώτης: Θέση του συνδυασμού μας για τους υπαίθριους χώρους στάθμευσης

«ΕΝΩΤΙΚΗ  ΠΟΡΕΙΑ ΕΛΠΙΔΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ»

Η Δημοτική αρχή, προ ενός μήνα περίπου, εισήγαγε στην Οικονομική Επιτροπή τους όρους διακήρυξης της δημοπρασίας για τη μίσθωση δύο οικοπεδικών χώρων από το Δήμο Δελφών για χρήση τους ως χώροι στάθμευσης στην Δ.Κ. Άμφισσας.
Τα όρια που είχαν αρχικά προταθεί, ταυτίζονταν με τα όρια του Ιστορικού Κέντρου της πόλης της Άμφισσας. Ο συνδυασμός μας είχε εξ αρχής τοποθετηθεί υπέρ της εξεύρεσης υπαίθριων χώρων στάθμευσης, προκειμένου να αντιμετωπισθεί, εν μέρει, το θέμα της εξυπηρέτησης όλων όσων επιθυμούν να εισέλθουν στο κέντρο της πόλης. Μάλιστα προτείναμε να συμπεριληφθούν και τα, έναντι των ορίων του Ιστορικού Κέντρου, οικόπεδα προς αποκατάσταση της ίσης αντιμετώπισης, γεγονός που έγινε αποδεκτό και συμπεριλήφθηκε στους όρους, βάσει των οποίων έγινε η δημοπρασία.
Οι προτάσεις για διάθεση οικοπέδων ήταν τρεις και αξιολογήθηκαν από την επιτροπή αρνητικά και οι τρεις, παρά το γεγονός ότι μια εξ αυτών ήταν εντός των ορίων που καθόριζε η διακήρυξη ! Και φυσικά έγιναν αποδεκτές από τα μέλη της πλειοψηφίας του Δήμου, παράνομα και παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις μας !
Ταυτόχρονα, εισήγαγαν στην ίδια Οικονομική Επιτροπή της 31.10.2016, θέμα με τροποποίηση των όρων του παραπάνω άγονου διαγωνισμού, όπου μεταξύ άλλων διαφοροποιεί-διευρύνει τα όρια της περιοχής αναζήτησης οικοπεδικής έκτασης, με το σκεπτικό ότι πρέπει να είναι 'πλησίον του τριγώνου Μητροπολιτικός Ναός, Αρχαιολογικό Μουσείο και οικίες οπλαρχηγού Πανουργιά-Δυοβουνιώτη και Γκούρα'.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...