Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Το ξεχωριστό δώρο του Ομπάμα που όμοιο της δεν εχει ξαναδεί η χώρα μας απο ξένο ηγέτη

Ο Μπαράκ Ομπάμα ειναι ο μόνος ξένος ηγέτης που άφησε πραγματικά ένα μεγαλο δώρο στην Ελλάδα, αντάξιο του οποίου δύσκολα θα ξαναδούμε απο ξένο ηγέτη.
Η επίσκεψη του στην Ακρόπολη ( Δείτε εδώ την στιγμή που δάκρυσε στην Ακρόπολη ) ήταν ένα μοναδικό δώρο στην Ελλάδα καθως την διαφήμισε με ξεχωριστό τροπο.
Και δεν έμεινε μόνο στην επίσκεψη και τις φωτογραφιες αλλα ανέβασε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media ( που ειναι ο μεγαλύτερος στον κόσμο ) ένα ξεχωριστό βιντεο ( Δείτε το εδώ ) που μιλάει για την Ελλάδα, την Ακρόπολη και την Ιστορία μας, κάτι που δεν εχει κανει ποτε ξανά για αν καμία άλλη χώρα.
Οταν τα υπουργεία τουρισμού σε όλες τις χώρες του κοσμου πληρώνουν εκατομμύρια σε διάσημους για ένα γύρισμα που θα διαφημίζει τον τόπο τους η Ελλάδα το κατάφερε εντελώς δωρεάν και μάλιστα με τον κορυφαίο που θα μπορούσε να το κανει.
Ειτε συμφωνεί καποιος με την πολιτική του Ομπάμα είτε διαφωνεί οφείλει να αναγνωρίσει την προσφορά του Ομπάμα στο συγκεκριμένο θεμα.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...