Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2016

Δίκτυο Ενημέρωσης Φωκίδας

1. Το καφενείο... (Χρισσό Φωκίδας) του Θάνου Τσάκαλου (από τους Δελφούς)
Αυτή τη φορά, είπα να περάσω μέσα από το Χρισσό με σκοπό να βγάλω μερικές φωτογραφίες την πλατεία με τους πλάτανους και τα νερά.
Απομεσήμερο, όλη η πλατεία σχεδόν άδεια, ούτε καρέκλες, ούτε τραπέζια ούτε φωνές, κάτι σημαιάκια από τον στολισμό της 28ης και σε μια γωνιά, μια παρέα τέλειωνε το μεσημεριανό της. Κινήθηκα όσο πιο αθόρυβα μπορούσα αλλά ήμουν «μια μύγα μεσ’ το γάλα», ο κυρ Γιάννης φώναξε από μακριά, εμάς φωτογραφία δεν θα μας βγάλεις;Ήταν αυτό που περίμενα!!!
Ολόκληρο το άρθρο με πολλές φωτογραφίες:
https://tatphotography.blogspot.gr/2016/11/blog-post_5.html

2. Το Χρυσό Μετάλλιο κατέκτησε η Αθανασία Μπακολουκά από τους Δελφούς, στο 6ο Αγωνιστικό Φεστιβάλ Kim e Liu «Ευ Αγωνίζεσθαι» της Ένωσης Ταεκβοντό Νότιας Ελλάδας στην Αθήνα.
Περισσότερες πληροφορίες και
φωτογραφίες: www.facebook.com/akademiataekbonto.st.elladas/posts/1592669510758473

Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...