Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΈΝΩΝ Γ.Ν ΑΜΦΙΣΣΑΣ & ΚΕΝΤΡΩΝ ΥΓΕΙΑΣ


Δεν φτάνει που η κυβέρνηση παραπληροφορεί την κοινωνία μιλώντας συνεχώς για αριθμούς προσλήψεων στα Νοσοκομεία που δεν γίνονται, δεν φτάνει που συνεχίζει να εφαρμόζει στην υγεία τη μνημονιακή πολιτική που επιβάλει η τρόϊκα, δεν φτάνει που οι εργαζόμενοι στην υγεία συνεχίζουν να δουλεύουν σε πολύ δύσκολες συνθήκες,η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ συνεχίζει μεθοδευμένα να διαλύει τα δημόσια νοσοκομεία.
Συγκεκριμένα στο Γ.Ν Άμφισσας μετά το κλείσιμο της παθολογικής κλινικής , και την αποψίλωση του νοσοκομείου από προσωπικό όλων των ειδικοτήτων , ήρθε και η μετακίνηση των αναισθησιολόγων για εφημέρευση στο Γ.Ν Λαμίας γεγονός που θα αποτελέσει την ταφόπλακα στην λειτουργία του Γ.Ν Άμφισσας αφού ουσιαστικά θα επηρεαστεί και η λειτουργία της χειρουργικής, ορθοπεδικής και γυναικολογικής κλινικής, χειρουργίων.
Την ευαισθησία που επέδειξαν όλοι οι αρμόδιοι για την αποκατάσταση της λειτουργίας των χειρουργίων του Γ.Ν Λαμίας , δεν είδαμε να την επιδεικνύουν και για την παθολογική κλινική του νοσοκομείου μας που παραμένει κλειστή σχεδόν δύο χρόνια , άραγε μας θεωρούν πολίτες δεύτερης κατηγορίας; ή μας θεωρούν αρκετά ανεκτικούς;
Αίσχος πια!!! Να ξεσηκωθούμε όλοι. Καμιά ανοχή, καμιά αυταπάτη για την κυβέρνηση και τα μνημόνια. Γενικευμένος αγώνας όλων για την συνολική ανατροπή αυτής της αθλιότητας.
Αν δεν ανακληθεί η απόφαση μετακίνησης των αναισθησιολόγων για εφημέρευση στο Γ.Ν Λαμίας και δεν αποκατασταθεί η λειτουργία της Παθολογικής κλινικής θεωρούμε πως η παραίτηση του βουλευτή Φωκίδας , του Διοικητή της 5ης Υ.ΠΕ και της Διοικήτριας του Γ.Ν Αμφισσας είναι επιβεβλημένες.
 
 
ΤΟ Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...