Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΈΝΩΝ Γ.Ν ΑΜΦΙΣΣΑΣ & ΚΕΝΤΡΩΝ ΥΓΕΙΑΣ


Δεν φτάνει που η κυβέρνηση παραπληροφορεί την κοινωνία μιλώντας συνεχώς για αριθμούς προσλήψεων στα Νοσοκομεία που δεν γίνονται, δεν φτάνει που συνεχίζει να εφαρμόζει στην υγεία τη μνημονιακή πολιτική που επιβάλει η τρόϊκα, δεν φτάνει που οι εργαζόμενοι στην υγεία συνεχίζουν να δουλεύουν σε πολύ δύσκολες συνθήκες,η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ συνεχίζει μεθοδευμένα να διαλύει τα δημόσια νοσοκομεία.
Συγκεκριμένα στο Γ.Ν Άμφισσας μετά το κλείσιμο της παθολογικής κλινικής , και την αποψίλωση του νοσοκομείου από προσωπικό όλων των ειδικοτήτων , ήρθε και η μετακίνηση των αναισθησιολόγων για εφημέρευση στο Γ.Ν Λαμίας γεγονός που θα αποτελέσει την ταφόπλακα στην λειτουργία του Γ.Ν Άμφισσας αφού ουσιαστικά θα επηρεαστεί και η λειτουργία της χειρουργικής, ορθοπεδικής και γυναικολογικής κλινικής, χειρουργίων.
Την ευαισθησία που επέδειξαν όλοι οι αρμόδιοι για την αποκατάσταση της λειτουργίας των χειρουργίων του Γ.Ν Λαμίας , δεν είδαμε να την επιδεικνύουν και για την παθολογική κλινική του νοσοκομείου μας που παραμένει κλειστή σχεδόν δύο χρόνια , άραγε μας θεωρούν πολίτες δεύτερης κατηγορίας; ή μας θεωρούν αρκετά ανεκτικούς;
Αίσχος πια!!! Να ξεσηκωθούμε όλοι. Καμιά ανοχή, καμιά αυταπάτη για την κυβέρνηση και τα μνημόνια. Γενικευμένος αγώνας όλων για την συνολική ανατροπή αυτής της αθλιότητας.
Αν δεν ανακληθεί η απόφαση μετακίνησης των αναισθησιολόγων για εφημέρευση στο Γ.Ν Λαμίας και δεν αποκατασταθεί η λειτουργία της Παθολογικής κλινικής θεωρούμε πως η παραίτηση του βουλευτή Φωκίδας , του Διοικητή της 5ης Υ.ΠΕ και της Διοικήτριας του Γ.Ν Αμφισσας είναι επιβεβλημένες.
 
 
ΤΟ Δ.Σ
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...