Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

Tο πρώτο αναδιπλούμενο κινητό από τη Samsung

Η Samsung και η LG, είναι 2 εταιρείες οι οποίες ασχολούνται ενεργά με την ανάπτυξη εύκαμπτων οθονών και την προώθησή τους στην αγορά. Μέχρι στιγμής, έχουμε δει την LG να κυκλοφορεί την σειρά LG G Flex με κυρτές οθόνες και την Samsung να υιοθετεί την συγκεκριμένη τεχνολογία στο Samsung Galaxy S7 Edge. Αυτό όμως που δεν έχουμε δει ακόμη, είναι ένα smartphone με αναδιπλούμενη οθόνη.
Αρκετές φήμες έχουν κυκλοφορήσει, ότι η Samsung ετοιμάζει μια συσκευή με foldable οθόνη, με πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας μέσα στο 2017. Αυτή την εβδομάδα διέρρευσαν κάποιες φωτογραφίες από μια πατέντα που κατέθεσε η Samsung και δείχνουν μια συσκευή με foldable οθόνη. Από ότι φαίνεται το πρόγραμμα με κωδική ονομασία Project Valley ή αλλιώς Galaxy X, υπάρχει ακόμη.



Οι φωτογραφίες αυτές, μας δίνουν μια πολύ καλή ιδέα για το πως θα μοιάζει η συσκευή με foldable οθόνη της Samsung. Στη μέση θα έχει ένα εξελιγμένο σύστημα μεντεσέδων, όπου και θα διπλώνει, χωρίζοντας έτσι τα σημαντικά μέρη της συσκευής σε δύο πλευρές. Το πώς διπλώνει μοιάζει αρκετά με το σχέδιο του Surface Book της Microsoft.

Από ότι φαίνεται η Samsung έχει κάνει πολύ καλή δουλειά και έχει μελετήσει και σχεδιάσει κάθε λεπτομέρεια, ώστε να μπορεί άνετα να κατασκευάσει όταν το θελήσει μια συσκευή με την συγκεκριμένη τεχνολογία. Πλέον, δεν μιλάμε για μια απλή ιδέα, αλλά για κάτι το οποίο μπορεί να λειτουργήσει, για αυτό τον λόγο άλλωστε κατέθεσε και την πατέντα, ώστε να αποτρέψει άλλες εταιρείες να «κλέψουν» την ιδέα της.



Οι αναλυτές στη Νότιο Κορέα, πιστεύουν ότι η συγκεκριμένη συσκευή θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2017, ύστερα φυσικά από την παρουσίαση του Samsung Galaxy S8. Επιπλέον, αν θεωρήσουμε ότι η Samsung δε θα κυκλοφορήσει άλλη συσκευή της σειρά Note, τότε το Galaxy X project ίσως πάρει την θέση τους. Φυσικά, για να δούμε αν η πατέντα αυτή υλοποιηθεί τελικά, θα πρέπει να περιμένουμε αρκετό καιρό.


Πηγή: Techblog.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...