Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

Ταγκαλής Παναγιώτης: Απάντηση στις θέσεις του Δημάρχου Δελφών για την προκήρυξη των υπαίθριων χώρων στάθμευσης.

Δύο και πλέον έτη μετά την ανάληψη της θητείας σας, είναι εμφανής η αγωνία σας να υλοποιήσετε έστω και μια από τις προεκλογικές σας δεσμεύσεις,
χωρίς να γνωρίζετε ότι η Άμφισσα δεν έχει οριοθετημένο Ιστορικό κέντρο

χωρίς να θέλετε ή να μπορείτε να διακρίνετε αν ένα οικόπεδο ευρίσκεται εντός ή εκτός των ορίων που εσείς έχετε προτείνει
χωρίς να αναγνωρίζετε το σφάλμα του να βάζεις ανώτερο όριο έκτασης στα ζητούμενα οικόπεδα για στάθμευση
χωρίς να αναγνωρίζετε και διορθώνετε τα λάθη που σας έχουμε επισημάνει στο διαγωνισμό
χωρίς να εισάγετε στους όρους της αρχικής προκήρυξης, την περιοχή εξεύρεσης χώρου στάθμευσης που (όπως ισχυρίζεστε), σας έχει από το Μάιο υποδείξει ο μελετητής της κυκλοφοριακής μελέτης (πότε άραγε έμαθε την Άμφισσα;) !

Τώρα το θυμηθήκατε;
και μιλάτε για εκπόνηση προκήρυξης 'Νομικά θωρακισμένης';

Το οικόπεδο που 'φωτογραφίζετε', μήπως ο ιδιοκτήτης του σας το προσέφερε δωρεάν ένα χρόνο πριν και το αποδεχτήκατε με απόφαση της Δημοτικής Κοινότητας και σήμερα το 'πριμοδοτείτε' συμπεριλαμβάνοντάς το στο διαγωνισμό; Και έχετε το Πολιτικό θράσος να μας κατηγορείτε για παραπλάνηση της κοινής γνώμης;
Ο συνδυασμός μας έχει επισημάνει όλα τα παραπάνω μέσα από την εποικοδομητική κριτική που ασκούμε στις Επιτροπές και το Δημοτικό Συμβούλιο, με σαφείς, τεχνοκρατικά και πολιτικά, θέσεις. Η θέση μας-επαναλαμβάνω- είναι υπέρ της εξεύρεσης όσο το δυνατόν μεγαλύτερων χώρων στάθμευσης. Σήμερα με τις μεθοδεύσεις σας θα έπρεπε να είχαμε τρία οικόπεδα, ένα το παραχωρηθέν και δύο ακόμη από το διαγωνισμό που χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ.
Δυστυχώς ο λαϊκισμός που σας διακατέχει, σε συνδυασμό με την τεχνικο-επιστημονική σας ανεπάρκεια καταδεικνύει την Πολιτική σας ένδεια και τις δεσμεύσεις που μόνοι σας έχετε δημιουργήσει. (απώλεια μεγάλων έργων-διαγωνισμός κυλικείου Μουσικού σχολείου, διαγωνισμός για τις καθαρίστριες, επιλεκτική εφαρμογή του κανονισμού κοινόχρηστων χώρων κ.ά.)

Η έλλειψη ψυχραιμίας είναι κακός σύμβουλος !

Σχετικά με την 'απαράκαμπτη' κυκλοφοριακή παρέμβαση που ευαγγελίζεστε ότι θα εφαρμόσετε και με την οποία διαφωνούμε, αναμένουμε -χωρίς καμία δόση αγωνίας- να δούμε αν τελικά θα είναι 'απαράκαμπτη και αναλλοίωτη' και αν θα καταφέρετε να τη θεσμοθετήσετε !

Π.Ταγκαλής

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...