Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

Ρύθμιση αποπληρωμής οφειλών σε εργαζομένους νοσοκομείων με εκταμίευση από τον ΕΟΠΥΥ, προανήγγειλε ο Π.Πολάκης

Απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας διαβεβαίωσε ότι η ρύθμιση θα αφορά όλα τα νοσοκομεία της χώρας τονίζοντας ότι από τον Ιανουάριο «θα γυρίσουμε σε μια κανονικότητα»

Τη δυνατότητα στα νοσοκομεία, να μπορούν να χρησιμοποιήσουν έσοδα από τον ΕΟΠΥΥ για να πληρώσουν οφειλές παλαιότερων ετών για εφημερίες, νυχτερινά, εξαιρέσιμα και υπερωρίες σε εργαζομένους τους, θα δίνει διάταξη που θα ενσωματωθεί στο νομοσχέδιο για την Ψυχική Υγεία, το οποίο αναμένεται να ψηφιστεί μέσα στον Δεκέμβριο, σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη.
Απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ Χρήστου Μπουκώρου σχετικά με την καταβολή δεδουλευμένων στους εργαζόμενους του γενικού νοσοκομείου Βόλου που εκκρεμούν από το 2014, ο Π.Πολάκης διαβεβαίωσε ότι η ρύθμιση θα αφορά όλα τα νοσοκομεία της χώρας και τόνισε ότι από τον Ιανουάριο «θα γυρίσουμε σε μια κανονικότητα».
Ο ίδιος, επεσήμανε ακόμα ότι “φέτος για πρώτη φορά πολλά νοσοκομεία θα κλείσουν τον προϋπολογισμό τους χωρίς να δημιουργήσουν ληξιπρόθεσμες οφειλές, καθώς είναι πολύ μεγάλη η εκταμίευση από τον ΕΟΠΥΥ”.
«Κάνουμε πολύ μεγάλη προσπάθεια να γυρίσουμε σε μια κανονικότητα και από το 2017 θα είναι άλλη μέρα», υπογράμμισε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...