Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2016

: “Συνάντηση εργασίας Δημάρχου Δελφών με κ. Δημ. Αβραμόπουλο ”.

Συνάντηση εργασίας είχε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Δελφών Θανάσης Παναγιωτόπουλος με τον Επίτροπο Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο στο γραφείο του στη Λεωφόρο Βασιλέως Κωνσταντίνου στην Αθήνα.
Κατά τη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα και σε πνεύμα ευρύτερης συναντίληψης, συζητήθηκαν θέματα αναφορικά με ευρωπαϊκά προγράμματα των οποίων την ευθύνη έχει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και αναζητήθηκε το πλαίσιο αξιοποίησής τους από την πλευρά του Δήμου Δελφών.
Ο κ. Αβραμόπουλος υπογράμμισε τη σημασία και το ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε μια σειρά κρίσιμων ζητημάτων για τους πολίτες και ιδιαίτερα σε εποχές όπως η σημερινή, ενώ ταυτόχρονα επεσήμανε την εκτίμησή του για τους Δελφούς και το Δήμο Δελφών, καθώς και τη σημασία τους για τη χώρα μας τόσο σε συμβολικό όσο και σε ουσιαστικό επίπεδο.


Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...