Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2016

Ανάστατο το Ευπάλιο.!

Ανάστατο το Ευπάλιο -για ακόμη μια φορά τους τελευταίους μήνες- με το θέμα που έχει ανακύψει αναφορικά με την αναγκαιότητα μεταστέγασης του Αστυνομικού Τμήματος στο κτίριο του ΚΕΓΕ Ευπαλίου, το οποίο έχει κριθεί κατάλληλο και επαρκές από την Αστυνομική Διεύθυνση Άμφισσας, ώστε να μεταστεγαστούν άμεσα οι υπηρεσίες του ΑΤ για να παραμείνουν στην περιοχή.Όπως καταγγέλλει ο πρόεδρος του Ευπαλίου, Κώστας Τσιούστας, παρουσιάζονται εκ νέου προσκόμματα αναφορικά με την μετακίνηση από το κτίριο του ΚΕΓΕ των δύο μόνιμων υπαλλήλων (κτηνιάτρου και ιχθυολόγου), ώστε να αξιοποιηθεί ο χώρος για τις υπηρεσίες του Α.Τ.
Ο κ. Τσιούστας, μίλησε στο ΔΩΡΙΣ Radical, για το θέμα, αναδεικνύοντας τον προβληματισμό τόσο του ιδίου, όσο και του συνόλου των πολιτών του Ευπαλίου για το ενδεχόμενο να παρακωλυθεί η διαδικασία σε τέτοιο βαθμό, που να ενέχει ο κίνδυνος μια από τις βασικότερες δημόσιες υπηρεσίες να μετακινηθεί σε άλλο, παρακείμενο χωριό της Δωρίδας, εμβαθύνοντας την ταλαιπωρία των δημοτών.
Η συνέντευξη: dorisradical.blogspot.gr/2016/11/radically_12.html
Σχετική συζήτηση Κώστα Τσιούστα - Αποστόλη Τσιάμη (πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Γεωπόνων Δημοσίων Υπαλλήλων Φωκίδας), στο Φέισμπουκ: www.facebook.com/groups/505627322897319/permalink/1018943111565735
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...