Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

Δύσκολη μάχη για τη ζωή δίνει ο Αθ. Πλεύρης

Ιδιαίτερα κρίσιμη αλλά σταθερή παραμένει η κατάσταση της υγείας του πρώην βουλευτή, Αθανάσιου Πλεύρη, ο οποίοςνοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας ιδιωτικού νοσοκομείου της Αθήνας. Η μη επιδείνωση της κατάστασης και ο δυνατός ο οργανισμός του είναι τα στοιχεία που δίνουν αισιοδοξία για να κερδίσει τη μαχη.

Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση, ο κ. Πλεύρης παραμένει νοσηλευμένος στη ΜΕΘ, διασωληνωμένος σε μηχανική υποστήριξη.
Ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Νικόλαος Βούτσης, εκ μέρους των μελών του ελληνικού Κοινοβουλίου, εύχεται στον πρώην Βουλευτή κ. Αθανάσιο Πλεύρη να εξέλθει νικητής από τη μάχη που δίνει, με ταχεία ανάρρωση και πλήρη ανάκαμψη της υγείας του.
Ο 39χρονος δικηγόρος νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε μηχανική υποστήριξη από το πρωί της περασμένης Κυριακής στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών όπου εισήχθη "με εικόνα σήψης" σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε το απόγευμα της Δευτέρας.
Η απαρχή της περιπέτειας της υγείας του βρίσκεται σε μια αγγειοχειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε το προηγούμενο διάστημα σε μικρή ιδιωτική κλινική της Γλυφάδας και η οποία δεν είχε την αναμενόμενη έκβαση καθώς ο κ. Πλεύρης προσβλήθηκε από ένα δυνατό και ανθεκτικό μικρόβιο.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...