Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

ΠΑΣΟΚ: Η μεγάλη εγκληματική οργάνωση

Έχουν ανοίξει τα στόματα τα τελευταία εικοσιτετράωρα μέσα στην σφηκοφωλιά της μεταπολίτευσης που λέγεται ΠΑΣΟΚ. Αυτό αποτελεί μία ιστορική στιγμή γιατί ως γνωστόν το ΠΑΣΟΚ ήταν το μοναδικό, που όταν πέρναγες απέξω είτε από το «κίνημα» είτε από τα υπουργικά τους γραφεία Το μόνο που ακουγόταν ήταν οι μασέλες να ανοιγοκλείνουν. Αυτή είναι η αλήθεια δυστυχώς. Όλοι ήξεραν ότι ο Σημίτης έκανε…πάρτι, κανείς δεν μίλαγε.
Όλοι ήξεραν ότι ο Γιώργος Παπανδρέου έκανε πλιάτσικο στο ταμείο, κανείς όμως δεν μιλούσε. Κοίταζα να φάμε και το τελευταίο ψίχουλο ώστε να παραμείνουν μπουκωμένοι. Πιστοί στην παροιμία που λέει ότι «όταν τρώνε δεν μιλάνε».
Έλα όμως που άλλαξαν οι εποχές και πλέον βγαίνουν όλα τα άπλυτα στην φόρα. Ο Βενιζέλος, κρυμμένος στο βρακί του Μητσοτάκη πλέον, κατακεραυνώνει τον Παπανδρέου που τόσο πίστα υπηρέτησε. Ο Σαλαγιάννης μιλά για χρηματοκιβώτια γεμάτα με μαύρο χρήμα. Ο Παπανδρέου κατηγορεί τον Βενιζέλο ότι τον ανέτρεψε για να εξυπηρετήσει συμφέροντα. Και η Φώφη, πιστή στην πολιτική κληρονομιά Κουτσόγιωργα, κάνει απλώς τον τροχονόμο.
Και όλα όσα βγαίνουν είναι μία παρανυχίδα. Διότι τα 200 εκατομμύρια της κρατικής χρηματοδότησης μαζί τα έφαγαν όπως είπε και ο Πάγκαλος. Όσο για τα μαύρα του Χριστοφοράκου, του Τσουκάτου, του Μαντέλη, του Παπαντωνίου και όλων των άλλων; Ουδείς γνωρίζει το ακριβές μέγεθος. Παρά μόνον ένας. Η σαύρα του Κολωνακίου, ο Κώστας Σημίτης. Ας μιλήσει και αυτός γιατί η ζωή είναι απρόβλεπτη. Μήπως και ξαλαφρώσει την ψυχούλα του.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...