Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου 2016

Αντιδράσεις από την Ένωση Αστυνομικών για μεταθέσεις αστυνομικών υπαλλήλων.

                                         Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,
Πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 07 Νοεμβρίου 2016 το συμβούλιο μεταθέσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φωκίδας, με θέμα τις τοποθετήσεις των συναδέλφων που έρχονται στη Φωκίδα με τις έκτακτες μεταθέσεις για το τρέχον έτος.
Δυστυχώς αυτή τη φορά οι αποφάσεις του συμβουλίου μεταθέσεων θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν έως και ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ.

Το συμβούλιο αποφάσισε την τοποθέτηση συναδέλφου στον Α.Σ. Ερατεινής, μία υπηρεσία που επίκειται η κατάργησή της και την τοποθέτηση συναδέλφου στο Επιτελείο της Δ.Α. Φωκίδας, χωρίς την ύπαρξη κενής οργανικής θέσης.
Σας γνωρίζουμε ότι, ο εκπρόσωπος της ένωσής μας στο συμβούλιο μεταθέσεων και γενικός γραμματέας της ένωσης, καίτοι τόνισε την ανάγκη ενίσχυσης των υπηρεσιών που έχουν κενές οργανικές θέσεις και ιδιαίτερα του Τ.Μ.Δ. Άμφισσας, όπου η υποστελέχωσή του είναι τεράστια και καθημερινά ενισχύεται από τις υπόλοιπες υπηρεσίες και από τις επιχειρησιακές ομάδες της Διεύθυνσης, με τα γνωστά σε όλους μας αποτελέσματα στο θέμα της αστυνόμευσης, αποχώρησε από το συμβούλιο διαμαρτυρόμενος και  αρνούμενος να συνυπογράψει το συνταχθέν ανεκδιήγητο πρακτικό.
(Υ.Γ.: Αυτές οι επιτροπές που συνεδριάζουν κάθε λίγο και λιγάκι και διαμόρφωσαν τον νέο κώδικα μεταθέσεων του σώματος, έχουν επιτέλους σκοπό να θεσπίσουν όπως επιτακτικά εδώ και πολλά έτη ζητάμε τη θέσπιση αντικειμενικών κριτηρίων για τις τοποθετήσεις και τις μεταθέσεις εντός των Διευθύνσεων Αστυνομίας με το σύστημα της μοριοδότησης, ή θα συνεχίζουμε μόνοι ως πρωτοβάθμιο σωματείο να παλεύουμε τον εκάστοτε ΄΄ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΗ ΚΟΡΩΝΗ΄΄;;;).

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...