Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2016

Η “Τοποθέτηση Δήμου Δελφών για τα ανταποδοτικά τέλη”.


Σχετικά με την ανακοίνωση που εξέδωσε η παράταξη της μείζονος μειοψηφίας του δήμου μας για το θέμα της αύξησης των δημοτικών τελών έχουμε να παρατηρήσουμε τα εξής: Ο Δήμος Δελφών έχει προσφύγει στην ειδική επιτροπή του άρθρου 152 του Ν. 3463/2006 "Δημοτικός και Κοινοτικός Κώδικας" Νομών Φθιώτιδας-Ευρυτανίας-Φωκίδας, που εδρεύει στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας για το σύννομο της διαδικασίας και της απόφασης που έχει ληφθεί για το συγκεκριμένο ζήτημα.
Όταν το θέμα τελεσιδικήσει η δημοτική Αρχή θα ακολουθήσει τη νόμιμη διαδικασία που θα έχει υποδειχτεί.
Έως τότε όμως συνιστούμε υπομονή και ψυχραιμία προς κάθε κατεύθυνση!

Και το κυριότερο:

Καλούμε να μην επιχαίρει κανένας για υποθέσεις που ενδέχεται να βλάψουν τα συμφέροντα όλου του Δήμου Δελφών κι όχι στενά μιας παράταξης ή της συγκεκριμένης δημοτικής Αρχής. Και ιδίως όσους με κάθε τρόπο και με κάθε κόστος για τους συνδημότες μας μετέρχονται κάθε μέσο προκειμένου να εμποδίσουν τη δημοτική Αρχή να παραγάγει το έργο που είναι ωφέλιμο για τους συνδημότες μας.

Όσο κι αν αυτό επιθυμούν, κάτι που πια είναι προφανές ακόμα και στον τελευταίο κάτοικο του δήμου μας, η δημοτική Αρχή θα συνεχίσει να εργάζεται για το κοινό συμφέρον, την πρόοδο και την ανάπτυξη του τόπου μας.
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...