Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2016

Δίκτυο Ενημέρωσης Φωκίδας

1. Εκδρομή του Πολιτιστικού Συλλόγου «Η Κίρρα» στην Αθήνα
για μουσική βραδιά με Νατάσα Θεοδωρίδου και Χρήστο Μενιδιάτη
Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016
πληροφορίες - δηλώσεις συμμετοχής:
τηλ. 6906698760 (Βάσω Γρίβα), 6948062522 (Κέλλυ Σκαρίμπα)
2. Δημοπρασία για την εκμίσθωση δημοτικών κοινοχρήστων χώρων (πλατεία) στην Τ.Κ. Φιλοθέης και στην Τ.Κ. Καστρακίου του Δήμου Δωρίδας
Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016,  10.00 - 11.00 Δημοτικό Κατάστημα Ευπαλίου

Η περίληψη της σχετικής διακήρυξης του Δήμου Δωρίδας ΕΔΩ
3. Μάκαρος Άμφισσας - Απόλλων Λιβαδειάς αγώνας Πρωταθλήματος Μπάσκετ Ανδρών Α’ ΕΣΚΑΣΕ
Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016, 18.00 Κλειστό Γυμναστήριο Άμφισσας
4. Νέα ιστοσελίδα της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Στερεάς Ελλάδας www.agrifoodcentralgreece.gr

Δελτίο Τύπου
Σε πλήρη ανάπτυξη βρίσκεται πλέον η νέα ιστοσελίδα της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Στερεάς Ελλάδας για την αγροδιατροφή. Το www.agrifoodcentralgreece.gr/el αποτελεί τον κόμβο ενημέρωσης για τις εξελίξεις στον αγροτικό τομέα, το νέο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης αλλά και τις πρωτοβουλίες δράσεις της Περιφέρειας.

Με αφορμή την λειτουργία της ιστοσελίδας, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης, κάλεσε όλους τους παραγωγούς να προβάλλουν τα προϊόντα τους και τις δραστηριότητές τους μέσω αυτής, αλλά και να γίνουν ενεργά μέλη αυτής της «διαδικτυακής κοινότητας» που δημιουργεί η Περιφέρεια, για την προβολή όλων των προϊόντων, των υποδομών και της αγροτικής ανάπτυξης στην Στερεά Ελλάδα.

«Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε είναι να δημιουργήσουμε μία μεγάλη ομάδα με τους ανθρώπους που αγαπούν, ζουν και δημιουργούν με τη γη της Στερεάς Ελλάδας, μέσω διαδικτύου. Είναι από εκείνες τις πρωτοβουλίες που μόνο εξωστρέφεια και προβολή μπορούν να δώσουν στον τόπο μας. Είμαστε πολύ δυνατοί στον πρωτογενή τομέα παραγωγής και πρέπει να περάσουμε στο επόμενο βήμα, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να βγούμε στον κόσμο, να δείξουμε ποιοι είμαστε και τι παράγουμε». Είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Μπακογιάννης.

Γραφείο Τύπου Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...