Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

Ξέμειναν από καύσιμα στη Ν.Δ.

Ξέμεινε από… καύσιμα η ομάδα προπαγάνδας της ΝΔ αλλά και οι γνωστοί παπαγάλοι συστημικών ΜΜΕ. Αφού εξετέθησαν με τη γραμμή για το βιώσιμο χρέος, το δόγμα «νόμος είναι το δίκιο του Σόιμπλε», «ανούσιο και άχρηστο το ταξίδι Ομπάμα μετά την εκλογή Τράμπ» και άλλα βαθυστόχαστα, έμειναν να αναπαράγουν ανοησίες για το αν ο Πρωθυπουργός κάθισε καλά στην πολυθρόνα, αν άρθρωσε σωστά το «ρ», γιατί μίλησε στον ενικό, ενώ ανακάλυψαν το πρωτοφανές και εντυπωσιακό ότι δεν φορούσε γραβάτα!

Βέβαια αυτός ο πρωθυπουργός, που δεν φορά γραβάτα και έχει το θράσος να μιλά σε παγκόσμιας εμβέλειας ηγέτες στον ενικό, είναι αυτός που μέσα σε λίγο χρόνο έφερε στην Ελλάδα τον Ομπάμα, τον Πούτιν, τον Ολάντ, τον Ρέντσι, τον Γιούνκερ , τον Πάπα Φραγκίσκο και την Ευρωμεσογειακή Σύνοδο.
Είτε το θέλουν είτε όχι, η αλήθεια είναι ότι έσπασε η απομόνωση και η καραντίνα στην οποία έβαλαν την Ελλάδα οι γραβατωμένοι και καθωσπρέπει πρωθυπουργοί που χρεοκόπησαν τη χώρα. Αυτοί που δεν τολμούσαν να κοιτάξουν ηγέτες παρά μόνο για να παρακαλέσουν για έλεος…
Ε ναι αυτό δεν αντέχεται…

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...