Κυριακή, 6 Νοεμβρίου 2016

Δίκτυο Ενημέρωσης Φωκίδας

1. Εφημερεύοντα Φαρμακεία Άμφισσας
www.vrisko.gr/efimeries-farmakeion/amfissa 
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Ιτέας
www.xo.gr/farmakeia-efimereuonta/Itea
2. Χοροεσπερίδα Γενικού Λυκείου Ευπαλίου, Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016, 20.30 στο Κτήμα Σίνης (Copa Campana), στη Ναύπακτο
Περισσότερες πληροφορίες:
www.facebook.com/events/1459621130720143

3.  Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δωρίδας
Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016, 18.00 στο Δημοτικό Κατάστημα Λιδωρικίου
Η σχετική πρόσκληση: ΕΔΩ
4. Γυμναστικός Σύλλογος Ιτέας - Μάκαρος Άμφισσας αγώνας μπάσκετ Πρωταθλήματος Παίδων ΕΣΚΑΣΕ Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016, 15.00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ιτέας
Περισσότερες πληροφορίες: ΕΔΩ
5. Συνάντηση εργασίας για τα μαρτυρικά χωριά στη Βίνιανη 

Δελτίο Τύπου
Συνάντηση εργασίας για τα μαρτυρικά χωριά στη Βίνιανη
Με επικείμενη και τη συμπερίληψη του Μαυρολιθαρίου στον σχετικό κατάλογο ο Δήμος Δελφών αναλαμβάνει πρωτοβουλία ανακίνησης του θέματος των αποζημιώσεων για τα μαρτυρικά χωριά του δήμου μας, οι οποίες προκύπτουν από την περίοδο της Κατοχής στη χώρα μας και ειδικότερα στην περιοχή μας.
Στο πλαίσιο αυτό την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016 στις 11 το πρωί στο Κοινοτικό Κατάστημα της Τ.Κ. Προσηλίου στη Βίνιανη θα πραγματοποιηθεί συνάντηση εργασίας του Δημάρχου Δελφών με τους προέδρους κι εκπροσώπους των κοινοτήτων που αποτελούν μαρτυρικά χωριά (Προσήλιο, Αγία Ευθυμία, Βουνιχώρα, Λιλαία, Επτάλοφος, Καλοσκοπή και Μαυρολιθάρι), τους οικείους χωρικούς αντιδημάρχους, καθώς και με συνδημότες μας που κατά το παρελθόν έχουν ασχοληθεί πολύπλευρα με το συγκεκριμένο θέμα.
Η συνάντηση εργασίας αυτή εντάσσεται σε ένα ευρύτερο στρατηγικό πλάνο του Δήμου Δελφών για το θέμα των κατοχικών αποζημιώσεων προς τα μαρτυρικά χωριά του δήμου μας. Επόμενο βήμα έχει προγραμματιστεί να είναι η εκδήλωση τιμής και μνήμης προς τον Καπετάν Νικηφόρο το Σάββατο 3 Δεκέμβρη, όπου θα παραστεί και θα μιλήσει πλην άλλων κι η Δικηγόρος κα. Χριστίνα Σταμούλη, κόρη του αείμνηστου Νομάρχη Βοιωτίας Ιωάννη Σταμούλη, η οποία έχει ασχοληθεί επί μακρόν επιστημονικά με το ζήτημα των κατοχικών αποζημιώσεων.
Παράλληλα, ο Δήμος Δελφών εκπονεί ευρύτερο σχεδιασμό για τη θυσία των προγόνων μας και την διαχείριση και την ανάδειξη της ιστορικής μνήμης στον τόπο μας, η οποία θα αναλυθεί και θα ξεδιπλωθεί το προσεχές διάστημα.
Γραφείο Τύπου Δήμου Δελφών

Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...