Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Πρωτοφανείς οι αποφάσεις του Κρεμλίνου μετά την δολοφονία του Ρώσου Πρέσβη: ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΛΟΥΤΡΟ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ

Προσεκτικές και μετρημένες οι δηλώσεις του Πούτιν αναφορικά με την δολοφονία του ρώσου πρέσβη στην Άγκυρα και την ανάγκη να βρεθούν αυτοί που όπλισαν το χέρι του δράστη, τις ευθύνες που έριξε στην τουρκική πλευρά τονίζοντας όμως ότι ο διάλογος με την Τουρκία δεν θα… σταματήσει κλπ. Η απόφαση όμως που βγήκε μετά την σύσκεψη των υπηρεσιών ασφαλείας, του στρατού και του Λαβρόφ στο Κρεμλίνο είναι πρωτοφανής και παραπέμπει στις ημέρες μετά την επίθεση τρομοκρατών στο Μπεσλάν. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, για τις ρωσικές δυνάμεις στο πεδίο της Συρίας δεν υπάρχουν πλέον «ουδέτεροι». Όσοι σουνίτες δεν τάσσονται ανοιχτά με την νόμιμη συριακή κυβέρνηση, θεωρούνται τρομοκράτες, ακόμα και αν δεν έχουν εμπλακεί σε τρομοκρατική δράση.
Η αρχή θα γίνει στο Χαλέπι, όπου όσοι μάχιμοι άντρες δεν εγκαταλείψουν τον ανατολικού τομέα εντός 24 ερών θα θεωρούνται τρομοκράτες και θα εκτελούνται. Το ίδιο δόγμα θα κυριαρχήσει σε όλη την συριακή επικράτεια. Όσοι σουνίτες δεν ταχθούν ανοιχτά με τις συριακές δυνάμεις, αλλά παραμείνουν σε περιοχές όπου δρουν ομάδες ανταρτών, θεωρούνται αυτόματα τρομοκράτες και θα έχουν την ίδια τύχη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...