Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Βερολίνο: Φορτηγό έπεσε πάνω στο πλήθος στο χριστουγεννιάτικο παζάρι

Φορτηγό έπεσε πάνω στο πλήθος σε χριστουγεννιάτικο παζάρι στο Βερολίνο με αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους 12 άνθρωποι. Ο αριθμός των νεκρών αναμένεται να αυξηθεί λόγω των 48 βαρειά τραυματιών. Η γερμανική αστυνομία ανακοίνωσε πως πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση και  σύμφωνα με άλλη Ιρακινή πηγή οι Τζιχαντιστες του ISIS είναι αυτοί που ανέλαβαν την ευθύνη της επίθεσης.
Οι αρχές έχουν ήδη συλάβει τον Τζιχαντιστή οδηγό του φορτηγού, ενώ ο συνοδηγός του είναι ο νεκρός.Η καγκελαρία σε ανακοίνωσή της, καλεί τους κατοίκους του Βερολίνου να μείνουν στα σπίτια τους. Συγχρόνως η αστυνομία και οι δημοτικές αρχές της πόλης βγάζουν συνεχής ανακοινώσεις προς τους παρευρισκόμενους στον χώρο της ισλαμιστικής επίθεσης, να μην κοινοποιούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βίντεο και φωτογραφίες από το μακελειό. 
Την επίθεση καταδίκασαν, μεταξύ άλλων, ο νεοεκλεγείς αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, ο Λευκός Οίκος και το ελληνικό υπ. Εξωτερικών 



Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...