Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2016

Ευχές Δημάρχου Δελφών

Φίλες και φίλοι συνδημότες,
οι μέρες που περνάμε είναι δύσκολες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στην καθημερινότητα του ο πολίτης δυσεπίλυτα. Σε ένα τέτοιο κλίμα, το να εύχεται κανείς απλά και τυπικά λόγω των ημερών δεν έχει και μεγάλη σημασία. 
Οι ευχές οφείλουν να είναι γνήσιες, αληθινές και να βγαίνουν από την καρδιά μας.
Γι’ αυτό εγώ θέλω να ευχηθώ σε όλες και σε όλους να περάσετε όσο πιο χαρούμενα και ζεστά μπορείτε αυτές τις γιορτινές μέρες, δίπλα στην οικογένεια και τους δικούς σας ανθρώπους και να προσπάθήσετε, έστω και για λίγο, να αφήσετε κατά μέρος ευθύνες κι υποχρεώσεις. 
Πρέπει όλοι να αντλήσουμε δύναμη ο ένας από τον άλλον και να πιστέψουμε οτι, όσο και αν το μέλλον φαίνεται δύσκολο, θα το αντιμετωπίσουμε με θάρρος και με την δύναμη της ελπίδας. Ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο για όλους μας.
Το άστρο των Χριστουγέννων να φωτίζει ολόψυχα το δρόμο σας! Χρόνια πολλά σε όλους και ευτυχισμένο το 2017!

Ο Δήμαρχος Δελφών
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...