Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2016

Η Φώφη Γεννηματά ξέμεινε από νυν και είπε να καλέσει τους πρώην

Κάθε δυνατό μέσο προκειμένου να «αναστήσει» τον «νεκρό» προ πολλού χώρο του ΠΑΣΟΚ και της σοσιαλδημοκρατίας, είπε να επιστρατεύσει η Φώφη Γεννηματά.
Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, καλεί τους πρώην βουλευτές του κόμματος να επαναδραστηριοποιηθούν, μέσω πρόσκλησης σε συνάντηση και συζήτηση.Συγκεκριμένα, τους προσκαλεί το Σάββατο 14 Ιανουαρίου σε κεντρικό ξενοδοχείο, για να συζητήσουν την κατάσταση στη χώρα και την ανασυγκρότηση της προοδευτικής παράταξης.
Από την πρόσκληση εξαιρούνται όσοι, είτε ήταν υποψήφιοι με τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ, είτε έχουν ενταχθεί σε αυτά τα κόμματα ή σε άλλους πολιτικούς σχηματισμούς.

Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...