Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2016

Ολοκληρώνεται μέχρι τα Χριστούγεννα το deal Σκλαβενίτη με την Μαρινόπουλος ΑΕ

Ολοκληρώνεται μέχρι τα Χριστούγεννα το deal Σκλαβενίτη – Μαρινόπουλου με τις εξελίξεις να είναι θετικές σε όλα τα μέτωπα και με την συμφωνία μπαίνει σε εφαρμογή.
Το όλο εγχείρημα έχει πάρει θετική τροπή με την τοποθέτηση και του εισηγητή και όπως λένε παράγοντες της αγοράς, η εταιρία θα μπορεί να λειτουργήσει σχεδόν όλα τα νέα καταστήματα της.

Η εταιρεία Σκλαβενίτης τονίζει με κάθε τρόπο ότι είναι διατεθειμένη να εξακολουθήσει, με δικά της κεφάλαια, την χρηματοδότηση λειτουργίας της αλυσίδας Μαρινόπουλου για το δίμηνο Δεκεμβρίου 2016 – Ιανουαρίου 2017 και περιμένει την εισήγηση της Επιτροπής Ανταγωνισμού που όχι μόνο θα στηρίξει την συμφωνία διάσωσης αλλά και θα περισώσει τις περίπου 11 χιλ. θέσεις εργασίας.
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...