Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2016

Tελευταία ελπίδα σωτηρίας της διαπλοκής οι Εκλογές εντός του 2017!!!

Ο λόγος είναι ότι μέσα στο 2017 είναι πλεον στο εδώλιο όλα τα μεγάλα σκάνδαλα που είχαν μπει στο συρτάρι από το 2009. Οι εκλογές είναι επιτακτική ανάγκη να γίνουν πριν την ημερομηνία ορόσημο της εκλογής με λιστα.
Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που σύσσωμο το μαύρο μέτωπο δίνει αγώνα μέχρις εσχάτων ώστε να οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές το ταχύτερο δυνατόν. Βλέπουμε τις τελευταίες εβδομάδες μια «εθνική ομοψυχία» Σοιμπλε, Μητσοτάκη, εκδοτικών συγκροτημάτων αλλά και της ελάσσονος αντιπολίτευσης είτε του ΠΑΣΟΚ, είτε του ΠΟΤΑΜΙου που προσβλέπει σε μετεκλογική συνεργασία με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ
Εντός του 2017 έχουμε την
  • την δίκη του Ερρίκος Ντυνάν που ακουμπάει πολιτικούς
  • τους φακέλλους που έχει στείλει στον Εισαγγελέα ο Παύλος Πολάκης για τα μαυρα ταμεία του ΚΕΕΛΠΝΟ και του ΟΚΑΝΑ
  • το φάκελλο για την NOVARTIS στον οποίος με ονόματα πεντε (5)! Υπουργών Υγείας με ζημία στους Ελληνες φορολογούμενους 4δις
  • την δίκη του Σταύρου Ψυχάρη
  • την υπόθεση ΕΛΣΤΑΤ που αγγίζει ξένες δυνάμεις και συμφέροντα (χθες επιστράτευσαν και τους Financial Times για να καλύψουν τον Ανδρέα Γεωργίου)
  • και φυσικά τις εν εξελίξει δίκες Siemens/Υποβρυχιών/ΟΤΕ κτλ
Μετά από δυο χρόνια αμείλικτου πολέμου και του σχεδίου της «παρένθεσης» η δικαιοσύνη για πρώτη φορά μετά από δεκαετίες αρχίζει να λειτουργεί αποτελεσματικά για κάποιους, που για έναν μυστήριο λόγο, ήταν στο απυρόβλητο και αυτό φέρνει σε πολύ δεινή θέση πολλά από τα μεγάλα πολιτικά ονόματα της μεταπολίτευσης αλλά και τους συνεργούς τους.
Ετσι στο πρώτο τρίμηνο του 2017 θα παίξουν τα πάντα στο χαρτί των Εκλογών, το οποίο με τα μέχρι στιγμής δεδομένα δεν καρποφορεί. 
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...