Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2017

Διακοπές ρεύματος για χρέη άνω των 1.000 ευρώ με... πολιτική κάλυψη

Πολιτική κάλυψη παρέχει το αρμόδιο Υπουργείο Ενέργειας στη ΔΕΗ για το ζήτημα των διακοπών ρεύματος για οφειλές άνω των 1.000 ευρώ.
Στέλεχος του υπουργείου δήλωσε, σύμφωνα με τα «ΝΕΑ», πως «η διοίκηση της Επιχείρησης φυσικά και έχει την πολιτική στήριξη για να προχωρήσει σε αποκοπές ρεύματος για ποσά 1.000 ευρώ και άνω».

Για μικρότερες οφειλές, παραμένει το καθεστώς μη αποκοπών που έχει αποφασίσει η ΔΕΗ, η οποία -όπως ανέφερε το στέλεχος του ΥΠΕΝ- ούτως ή άλλως διαθέτει τον απαραίτητο μηχανισμό για την προστασία των ευάλωτων καταναλωτών: είτε μέσω του Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου (ΚΟΤ) είτε μέσω της πρόσφατης ρύθμισης για πάγωμα επί έναν χρόνο των οφειλών όσων χρωστούν έως 500 ευρώ.
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...