Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017

«Μαρινόπουλος»: Ενέκρινε τη διάσωση η Επιτροπή Ανταγωνισμού -Στο «σφυρί» 22 καταστήματα

Το «πράσινο φως» έδωσε χθες η Επιτροπή Ανταγωνισμού στο σχέδιο διάσωσης της ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, μετά τις σχετικές δεσμεύσεις που ανέλαβε η ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ. Με βάση τις δεσμεύσεις αυτές, η ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ υποχρεούται να εκποιήσει 22 καταστήματα στους νομούς Αττικής, Ηρακλείου και Λασιθίου, αλλά και να διατηρήσει εμπορική συνεργασία τουλάχιστον για τρία έτη.

Ειδικότερα πρέπει να εκποιηθούν 19 καταστήματα στην Αττική από τα οποία στους δήμους Πειραιά (4 καταστήματα), Αθηναίων (3 καταστήματα), Αγίου Δημητρίου (3 καταστήματα), Παλαιού Φαλήρου (2 καταστήματα), Νέας Σμύρνης, Αγίου Ιωάννη Ρέντη, Ταύρου, Ασπρόπυργου, Νίκαιας, Βριλησσίων, και Καλλιθέας (από 1 κατάστημα), καθώς και στο Ηράκλειο Κρήτης (2 καταστήματα) και στο Λασίθι (1 κατάστημα).
Επίσης να διατηρήσει για μεταβατική χρονική περίοδο τριών ετών και υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις την εμπορική του συνεργασία με συγκεκριμένους προμηθευτές και ειδικότερα αφενός με τοπικούς προμηθευτές που είχε ο όμιλος ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ και αφετέρου με τους κοινούς προμηθευτές που εξαρτώνται από τους δύο ομίλους σε ποσοστό ανώτερο του 22% των πωλήσεών τους.

Πηγή
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...