Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017

Εργαζόμενοι ΚΕΠ: «Δεν είμαστε προετοιμασμένοι για το ΚΕΑ»

Από την 1η Φεβρουαρίου 2017 θα μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις οι δικαιούχοι για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης. Όπως είπε η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου, οι αιτήσεις θα υποβάλλονται είτε ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα https://keaprogram.gr/, είτε στους δήμους, είτε στα ΚΕΠ.
Ωστόσο, παρά το ότι η αρμόδια υπουργός είπε δημοσίως ότι τόσο οι υπάλληλοι των δήμων όσο και των ΚΕΠ είναι ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι για να μπορέσουν να ανταποκριθούν στον όγκο των αιτήσεων,  σύμφωνα με ανακοίνωση-απάντηση εργαζομένων στα ΚΕΠ (Πανελλήνια Ομοσπονδία) που εστάλη στον τηλεοπτικό σταθμό ANT1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» (σ.σ. εκεί έγιναν οι δηλώσεις της Θ. Φωτίου), δεν υπάρχει ούτε κατάλληλη προετοιμασία, ούτε σωστή ενημέρωση για το πώς πρέπει να γίνει η διαδικασία. Συνεπώς, ελλοχεύει ο κίνδυνος ταλαιπωρίας των πολιτών-δικαιούχων. Στην ανακοίνωσή τους, σύμφωνα με πληροφορίες, αναφέρουν ότι περιμένουν τη σχετική εγκύκλιο από την υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη.

Πηγή
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...