Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2017

Αναβολή της συνάντησης στην 5η ΥΠΕ

Ενημερώνουμε το αναγνωστικό σας κοινό ότι η προγραμματισμένη για την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017 συνάντηση στη Λάρισα του Αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας, του Δημάρχου Δελφών και των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξων του Δήμου Δελφών με τον Διοικητή της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας κ. Νέστορα Αντωνίου για το θέμα του Αναισθησιολόγου του Γ.Ν. Άμφισσας και γενικότερα για την υπολειτουργία και την υποστελέχωση του νοσοκομείου δε θα πραγματοποιηθεί.
Την πρωτοβουλία μετάθεσης της συνάντησης ανέλαβε ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ με την εξήγηση ότι αυτή αναβάλλεται λόγω των επικρατουσών δυσμενών καιρικών συνθηκών και ανέφερε ότι αυτή θα πραγματοποιηθεί σε άλλη ημερομηνία.
Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Δελφών Θαν. Παναγιωτόπουλος απαίτησε την πραγματοποίησή της το αργότερα μέχρι την προσεχή Δευτέρα.
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...