Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2017

Σε δίκη παραπέμπεται ο Γ. Παπανδρέου για το «λεφτά υπάρχουν»

Σε δίκη παραπέμπεται στις 19 Ιανουαρίου ο Γιώργος Παπανδρέου για την γνωστή δήλωση του "λεφτά υπάρχουν".
Εναντίον του έχει καταθέσει μήνυση και αγωγή για εσχάτη προδοσία ο απόστρατος του Πολεμικού Ναυτικού Παναγιώτης Σταμάτης, ζητώντας αποζημίωση 260 χιλιάδες ευρώ.
Στις 19 Ιανουαρίου εκδικάζεται στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών η αγωγή του απόστρατου ο οποίος υποστηρίζει ότι ζημιώθηκε από την αθέτηση των υποσχέσεων του κυρίου Παπανδρέου.Σημειώνεται ότι ουδέποτε ζητήθηκε η άρση ασυλίας του Γιώργου Παπανδρέου από την Βουλή, καθώς όταν προχώρησε στη συγκεκριμένη δήλωση, τον Σεπτέμβριο του 2009, η Βουλή είχε διαλυθεί λόγω εκλογών.
«Κάθε καιροσκόπος που χρησιμοποίησε την κομμένη φράση για ιδιοτελείς και κομματικούς σκοπούς, έβαλε το λιθαράκι του στη φαιδρότητα της δίκης της 19ης Ιανουαρίου» σχολίασε το κίνημα του Γιώργου Παπανδρέου.

Πηγή: skai.gr
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...