Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

ΧΑΟΣ στην Βουλγαρία από την κακοκαιρία – 770 πόλεις σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης!

Οι χιονοθύελλες προκάλεσαν μπλακάουτ σε περισσότερες από 770 πόλεις της Βουλγαρίας, σύμφωνα με τις αρχές, ενώ έκλεισαν και τμήματα του αυτοκινητοδρόμου Τρακίγια στα νοτιοανατολικά, καθώς και ο αυτοκινητόδρομος A-2 που συνδέει την πρωτεύουσα της Ρουμανίας, το Βουκουρέστι, με το λιμάνι της Μαύρης Θάλασσας, την Κωνστάντζα.
Η κρατική εταιρεία Nuclearelectrica ανακοίνωσε ότι έθεσε εκτός του εθνικού δικτύου ενέργειας τον αντιδραστήρα της Νο 1 των 706 μεγαβάτ, που βρίσκεται στον Δούναβη. Οι δύο αντιδραστήρες της εταιρείας προμηθεύουν με περίπου το ένα πέμπτο της ηλεκτροδότησής της την Ρουμανία.
Λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας έκλεισε για τουλάχιστον οκτώ ώρες το αεροδρόμιο της Βάρνας στη βουλγαρική ακτή της Μαύρης Θάλασσας και σημειώθηκαν καθυστερήσεις σε δεκάδες πτήσεις προς το διεθνές αεροδρόμιο του Βουκουρεστίου.
Η θερμοκρασία προβλέπεται να πέσει στους 25 βαθμούς Κελσίου υπό το μηδέν στην κεντρική Ρουμανία και στους μείον 20 στη Βουλγαρία. Οι αρχές προειδοποίησαν τους πολίτες να αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις καθώς το ύψος του χιονιού σε τμήματα και των δύο χωρών έχει φθάσει τα 60 εκατοστά.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...