Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου 2017

ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ NOVARTIS!

Φάκελος NOVARTIS: Πρώην πρωθυπουργός και τρεις πρώην υπουργοί γιατροί και καθηγητές Πανεπιστημίου στο στόχαστρο του FBI μέσα από την επιχείρηση «Αντίδοτο».
Μια απόπειρα αυτοκτονίας, ένα βίντεο που εμπλέκει πολιτικούς, καθώς και δυο προστατευόμενοι μάρτυρες, συνθέτουν το παζλ ενός απίστευτου θρίλερ που παίζεται το τελευταίο διάστημα στην Αθήνα με αφορμή έρευνα των αμερικανικών αρχών για ύποπτες δραστηριότητες της ελβετικής φαρμακοβιομηχανίας Novartis στην Ελλάδα.

Το Documento αποκαλύπτει νέα στοιχεία για τον τρόπο δράσης τους, όπου με καύσιμη ύλη «μαύρο» χρήμα και «κρυφές» εταιρείες, καθορίζουν τις τιμές των φαρμάκων και επιβάλλουν συγκεκριμένα φάρμακα στους ασφαλισμένους σε πολλαπλάσιες τιμές.
ΝΔ:… Και ψηφοδέλτια Αλήθειας. Η κατά Κυριάκον …ανανέωση. Πρώτο τραπέζι …λίστα οι Θ. Πάγκαλος, Ν. Γεωργιάδης, Α. Γκερέκου, Θ. Ρουσόπουλος, Τ. Θεοδωρικάκος, Κ. Μπογδάνος
Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σπατάλης: Θα επιστρέψουν 12,5 εκατ. ευρώ πολιτικοί και δημοσιογράφοι. Καταλογισμός από το Ελεγκτικό Συνέδριο στους Φούρα, Σγουρό, Λιάνη, Θεοδωρακόπουλο και άλλους 34 για κατασπατάληση δημοσίου χρήματος κατά την διοργάνωση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Στίβου το 1997 στην Αθήνα

Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...