Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017

Δείτε τι αλλάζει στη διαδικασία αποζημίωσης για γυαλιά οράσεως από τον ΕΟΠΥΥ

Αλλαγές έρχονται στη διαδικασία αποζημίωσης για γυαλιά οράσεως που χορηγούνται από τον ΕΟΠΥΥ. Όπως ανακοίνωσε ο οργανισμός, οι εκτελέσεις γνωματεύσεων που θα πραγματοποιηθούν μετά τις 16 Ιανουαρίου 2017, καθώς και η υποβολή των δαπανών θα διενεργείται μόνο μέσω του συστήματος ηλεκτρονικών υποβολών και μόνο από συμβεβλημένους πάροχους και όχι από τους ασφαλισμένους. Τι ισχύει για τις παλιές συνταγές γυαλιών
Πριν ξεκινήσει ο νέος τρόπος αποζημίωσης, υπάρχει περιθώριο λίγων ημέρων (έως τις 16 Ιανουαρίου) κατά το οποίο θα ακολουθηθεί η παλαιά διαδικασία, εφόσον τα σχετικά παραπεμπτικά και γνωματεύσεις έχουν εκδοθεί εντός του 2016 και βρίσκονται σε ισχύ ή έως και την 15η ιανουαρίου 2017.
Η απόδοση της προβλεπόμενης δαπάνης θα γίνεται προς τους συμβεβλημένους παρόχους, σύμφωνα με τα αναφερόμενα στην σύμβαση και τις σχετικές εγκυκλίους του Οργανισμού, οι οποίες θα εκδοθούν για το σκοπό αυτό, σημειώνεται από τον ΕΟΠΥΥ. Για το λόγο αυτό, οι Περιφερειακές Διευθύνσεις δεν θα παραλαμβάνουν αιτήσεις ασφαλισμένων για αποζημίωση των ανωτέρω ειδών για εκτελέσεις παραπεμπτικών και γνωματεύσεων που πραγματοποιήθηκαν από την 16/1/2017 και μετά.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...