Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2017

Για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Δελφών.

Ο Δήμαρχος Δελφών, ο Αρμόδιος Αντιδήμαρχος και η Επιτροπή του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου, εκφράζουμε για μια ακόμα φορά  τις θερμές ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη μας προς την Αξιότιμη κ. Αθανασία Παντελεημονίτου Πρόεδρο & Δ/νουσα Σύμβουλο  ΓΑΛΑΞΙΔΙ   ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΚΑΛΙΕΡΓΕΙΕΣ Α.Ε.
για την ευγενική,  συνεχή  και πάρα πολύ μεγάλη προσφορά της, η οποία μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου διανέμεται στους δικαιούχους όλων των Δημοτικών Ενοτήτων.
Στο Δήμο Δελφών στηρίζουμε μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Προγράμματος « Βοήθεια στο Σπίτι»  500  νοικοκυριά συνανθρώπων μας 
( οικογένειες και μεμονωμένα άτομα) και η προσπάθειά μας αυτή ενισχύεται κατά πολύ από  την  προσφορά της κ. Αθανασίας Παντελεημονίτου.

                                           Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ 
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...