Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2017

ΚΟΛΑΦΟΣ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΑΤΑΝΗ – ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ, ΛΑΓΟΙ ΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΒΕΝΙΖΕΛΟΙ!

Καταδικάστηκε η Τσατάνη γιατί αφαίρεσε παράνομα τη δικογραφία Βγενόπουλου και έπειτα την αρχειοθέτησε χωρίς να περιμένει τα στοιχεία από την Κύπρο!
Ο Άρειος Πάγος επιβεβαίωσε την ποινή που της είχε επιβληθεί πρωτόδικα.

Ποινή στέρησης μισθού 60 ημερών για τους χειρισμούς στην υπόθεση Βγενόπουλου, επέβαλε το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου στην εισαγγελέα Εφετών Γεωργία Τσατάνη. Η απόφαση ελήφθη κατά πλειοψηφία και δεν αποτελεί κώλυμα για οποιαδήποτε υποψηφιότητά της στις αρχαιρεσίες της Εισαγγελίας Εφετών.
Η καταδικαστική απόφαση σε βάρος της εισαγγελέως Εφετών, αφορά, σύμφωνα με πληροφορίες, το γεγονός ότι αφαίρεσε παράνομα τη δικογραφία της υπόθεσης από τους εισαγγελείς Διαφθοράς Αντώνη Ελευθεριάνο και Γιάννη Δραγάτση κι ενώ αυτή βρισκόταν στο στάδιο των διώξεων.
Υπενθυμίζεται ότι η Γεωργία Τσατάνη είχε προχωρήσει στην αρχειοθέτηση της ίδια δικογραφίας και μάλιστα σε διάστημα τριών ημερών απ’ όταν έλαβε την έκθεση του πραγματογνώμονα Κωνσταντίνου Γεωργάρα.

Πηγή
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...