Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017

Συνελήφθη ο Μακελάρης της Κωνσταντινούπολης

Οι τουρκικές αρχές συνέλαβαν σε μια συνοικία της Κωνσταντινούπολης τον φερόμενο ως δράστη της επίθεσης στο νυχτερινό κέντρο Ρέινα, όπως ανέφεραν στην ηλεκτρονική της έκδοση η τουρκική εφημερίδα Hürriyet και μετέδωσαν και άλλα τουρκικά ΜΜΕ.

Χρειάστηκε να περάσουν 16 ολόκληρες ημέρες για να καταφέρουν τελικά οι τουρκικές Αρχές να συλλάβουν τον άνθρωπο που σκόρπισε τον θάνατο λίγο μετά την αλλαγή του χρόνου κι ενώ στο διάστημα αυτό είχαν… καταφέρει να υποπέσουν σε σωρεία λαθών, παραλείψεων, με πολλούς να κάνουν λόγο και για φιάσκο.
Αρκεί να θυμήσουμε ότι είχαν δημοσιευτεί φωτογραφίες ανθρώπων που παρουσιάστηκαν ως ύποπτοι χωρίς να είναι…
Τουλάχιστον 39 άνθρωποι σκοτώθηκαν στην επίθεση στο νυχτερινό κέντρο το βράδυ της Πρωτοχρονιάς. Την ευθύνη για την ενέργεια ανέλαβε η τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος (ΙΚ), υποστηρίζοντας ότι επρόκειτο για μια πράξη εκδίκησης για την τουρκική στρατιωτική επέμβαση στη Συρία

Πηγή
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...