Κυριακή, 8 Ιανουαρίου 2017

Ενημέρωση για την κατάσταση στο Δ. Δελφών λόγω του ολικού παγετού

Στο πλαίσιο της διαρκούς πληροφόρησης προς τους δημότες και τους κατοίκους του ο Δήμος Δελφών ενημερώνει ότι η κατάσταση που δημιουργήθηκε από το κύμα των ακραίων καιρικών φαινομένων εξομαλύνεται σταδιακά και σε γενικές γραμμές αντιμετωπίζεται με επάρκεια από τα μέσα και τους υπαλλήλους του δήμου μας.
Γνωστοποιούμε, παράλληλα, προς τους συνδημότες μας και τους κατοίκους του δήμου μας ότι, εφ όσον χρειάζονται αλάτι για την αντιμετώπιση του πάγου σε σκάλες και αυλές των οικιών τους ή οπου αλλού, το κεντρικό αμαξοστάσιό μας (στα πρώην σφαγεία στην Άμφισσα) θα είναι ανοικτό και θα διατίθενται από εκεί ποσότητες αλατιού μέχρι τις πέντε και μισή το απόγευμα

Γραφείο Τύπου

Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...