Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

Τέλη κυκλοφορίας 2017: Εως τη Δευτέρα 9/1 η προθεσμία πληρωμής.

Εως τη Δευτέρα 9/1 παρατάθηκε η προθεσμία για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας για το 2017, καθώς και για την κατάθεση πινακίδων στις εφορίες. Τυπώστε γρήγορα στο Taxisnet τα τέλη κυκλοφορίας 2017.
Δείτε οδηγιες. 

 Η παράταση ισχύει και για την κατάθεση πινακίδων οχημάτων από όσους επιθυμούν να τα θέσουν σε «ακινησία». Στην ανακοίνωση του υπουργείου αναφέρεται συγκεκριμένα ότι: «Το Υπουργείο Οικονομικών, ύστερα από αιτήματα πολιτών και κοινωνικών φορέων, προχωρά στην παράταση της πληρωμής τελών κυκλοφορίας για το 2017, μέχρι και τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017. Η παράταση αφορά στα τέλη κυκλοφορίας, καθώς και στην κατάθεση πινακίδων. Με δεδομένο ότι η μεγαλύτερη μερίδα των πολιτών έχει ήδη τακτοποιήσει την σχετική υποχρέωση, δεν θα υπάρξει περαιτέρω παράταση». Αναλυτικές οδηγίες για την εκτύπωση στο TAXISnet https://www1.gsis.gr/webtax/incomefp/per.jsp ΚΑΙ ΣΤΗ συνέχεια κανει Κλικ ΣΤΟ Πεδίο «ΕΙΣΟΔΟΣ».

 Ο χρήστης πληκτρολογεί: Την Διεύθυνση https://www1.gsis.gr/webtax/incomefp/per.jsp  ΚΑΙ ΣΤΗ συνέχεια κανει Κλικ ΣΤΟ Πεδίο «ΕΙΣΟΔΟΣ».


Στη συνέχεια μεταφέρεται στη σελίδα κατάσταση οχημάτων.

Στην επιλογη "Εκτύπωση Τελών Κυκλοφορίας" μας βγάζει τα τέλη μας

www.dikaiologitika.gr

Στην επιλογη "Εκτύπωση Τελών Κυκλοφορίας" μας βγάζει τα τέλη μας

Στη συνέχεια θα πρέπει να κάνει κλικ στο πεδίο «Εκτύπωση». 

https://www1.gsis.gr/webtax/incomefp/per.jsp

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...