Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2017

ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΙΤΕΑΣ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΙΤΕΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΨΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΥ
1. Κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους 2015-2016 πραγματοποιήθηκαν από το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Ιτέας επισκέψεις σε όλα τα Δημοτικά Σχολεία της περιοχής ευθύνης του, για έλεγχο Στοματικής Υγιεινής και ομιλίες με θέματα: « Στοματική Υγεία, Υγιεινή Διατροφή, Υγιεινή σώματος».
2. Τον Ιανουάριο 2016 κλιμάκιο του Κέντρου Υγείας Ιτέας πραγματοποίησε ομιλία στους μαθητές της Γ΄Λυκείου Ιτέας με θέμα: «Σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα –Πρόληψη- Θεραπεία».
3. Τον Μάιο 2016 πραγματοποιήθηκε ομιλία στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κέντρου Υγείας Ιτέας με θέμα: «Εμμηνόπαυση – κλιμακτήριος: πρώτα συμπτώματα και αντιμετώπιση».
4. Επίσης κλιμάκιο του Κέντρου Υγείας πραγματοποίησε λήψη test Παπανικολάου σε γυναίκες του Δήμου Δωρίδας (Ερατεινή, Τολοφώνα, Πάνορμο, Αγ. Σπυρίδωνα).
5. Τον Ιούνιο 2016 διεξήχθη σεμινάριο από ιατρούς του Κέντρου Υγείας στους εκπαιδευτικούς της Α΄θμιας Εκπαίδευσης με θέμα: «Πρώτες Βοήθειες στους μαθητές».
6. Τον Οκτώβριο 2016 κλιμάκιο του Κέντρου Υγείας Ιτέας πραγματοποίησε λήψη test Παπανικολάου σε γυναίκες της Δημοτικής Ενότητας Δεσφίνας.
7. Τον Νοέμβριο 2016 πραγματοποιήθηκε ομιλία στο Κυριακοπούλειο Πολιστιστικό Κέντρο Ιτέας σε συνεργασία με την Εταιρεία Κοινωνικής Ψυχιατρικής&Ψυχικής Υγείας (ΕΚΨΨΥ) με θέμα: «Σώμα& ψυχική υγεία κατά τη διάρκεια της κύησης & λοχείας».
8. α)Τον Δεκέμβριο 2016 πραγματοποιήθηκε ομιλία στους μαθητές του ΕΠΑΛ Άμφισσας με θέμα: «Σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα»
β) Πραγματοποίηση ομιλίας στους μαθητές της Γ΄Γυμνασίου και Γ΄Λυκείου Γαλαξειδίου με θέμα: «Σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα».
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...