Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017

DORIC BUSINESS HARMONY PC: "ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΚΡΙΣΗ"

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Εκδήλωση: "ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΚΡΙΣΗ"
ATHENS MONEY SHOW 2017 - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ HILTON


Αγαπητοί μας φίλοι και συνεργάτες,

Mεγάλη επιτυχία σημείωση η Επιχειρηματική εκδήλωση που διοργάνωσε η Εταιρεία μας,  στο πλαίσιο του Συνεδρίου «Athens ΜoneyShow 2017» στο ξενοδοχείο Ηilton,  σε συνεργασία και υπό την αιγίδα της Ένωσης Γυναικών Φωκίδος,  με θέμα: "Επιχειρηματικότητα στην Κρίση" την Κυριακή  8 Ιανουαρίου 20.00-22.00 στην  κατάμεστη αίθουσα Θάλεια 3, όπου παραβρέθηκαν πάνω από 150 επαγγελματίες και επιχειρηματίες, Πανεπιστημιακοί, Πρόεδροι φορέων καθώς και  άλλοι ενδιαφερόμενοι για την Επιχειρηματικότητα.

Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης  παρουσιάστηκαν Καλές Επιχειρηματικές Πρακτικές και ενδιαφέρουσες εισηγήσεις  που αφορούσαν στα παρακάτω αντικείμενα.:

•    Ομιλία-Παρουσίαση των σκοπών και δραστηριοτήτων της Ένωσης Γυναικών Φωκίδος και Καλών Επιχειρηματικών πρακτικών που συμβάλλουν στην  προβολή των πολιτιστικών δράσεων, προάγουν την απασχόληση και την κοινωνική συνοχή.
•    «Υπηρεσίες και δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης» της Doric Business Harmony PC, Αιμιλία Βρεττού, Ιστορικό –Αρχαιολόγος ,Υπεύθυνη Επικοινωνίας και Εξυπηρέτησης Πελατών της Doric Business Harmony PC.
•    «ΕΣΠΑ 2014-2020 και Αναπτυξιακός Νόμος: ευκαιρίες αξιοποίησης από τις Επιχειρήσεις», Μιχάλης Δρίτσας, Μηχ. Μηχανικός / Οικονομολόγος (MBA), Αντιπρόεδρος του Συλλόγου «Δωρική Αδελφότης», Υπεύθυνος Τομέα Περιφερειακής Ανάπτυξης.
•    «Στρατηγικές Online Marketing για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις»,
Ιωάννης Πρωτοπαπαδάκης, Καθηγητής Marketing, Συγγραφέας.
•    Το Ηλεκτρονικό Εμπόριο στην Πράξη, Κωνσταντίνος Λιάπης, Οικονομολόγος, MSc in E-Commerce.
Για πρώτη φορά η Εταιρεία μας θέσπισε τον θεσμό της Βράβευσης Καλών
Επιχειρηματικών Πρακτικών  και δόθηκαν Βραβεία σε 17 Επιχειρηματίες που συνεργάζονται με την Εταιρεία μας και προβάλλονται στον Επαγγελματικό Κατάλογο Doric. Τα χαρακτηριστικά των επιχειρήσεων που  βραβεύτηκαν  σχετίζονται με την έμφαση στην καινοτομία και την εξωστρέφεια μέσα στην κρίση. Είναι επιχειρήσεις που γεννήθηκαν ή επένδυσαν μέσα στην κρίση, αύξησαν την απασχόληση, ανέπτυξαν επιχειρηματικές συνεργασίες, συνέβαλλαν και συμβάλουν στην προβολή και υποστήριξη  νέων επιχειρηματικών πρωτοβουλιών και προσπαθειών και Καλών Επιχειρηματικών πρακτικών.

•    Τα Βραβεία “DORIC 2017” απονεμήθηκαν στους παρακάτω Επιχειρηματίες.

Την Βράβευση ακολούθησε κλήρωση Διήμερων αποδράσεων που είχαν την καλοσύνη να μας προσφέρουν οι παρακάτω Δωροθέτες - Ιδιοκτήτες Ξενοδοχείων.

-Γκυρτής Σταμάτης,                      SERENISSIMA HOTEL,      Χανιά  Κρήτης
-Θεοχάρης Παναγιωτης               ΧΑΝΙ ΖΕΜΕΝΟΥ,                  Αράχωβα Βοιωτίας
-Καλαφάτης Ανδρέας,                  HOTEL KALAFATI,               Ιτέα Φωκίδα
-Κρικέλας Γιάννης,                        HOTEL KALLIPOLIS           Λιδωρίκι  Φωκίδος
-Μαστροκωστόπουλος
Κωνσταντινος,                               MEΤΕΡΙΖΙ HOTEL                 Αθανάσιος Διάκος Φωκίδος
-Μπαρλογιάννης Δημήτριος ,     MONT HELMOS,                  Κλειτορία  Καλαβρύτων
-Παπαλέξη Χρυσούλα ,                GANIMEDE HOTEL &
                                              MIRAMARE HOTEL,            Γαλαξείδι
  
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε  την Ένωση Γυναικών Φωκίδος  για την συνεργασία και επιτυχία αυτής της τόσο σημαντικής και χρηστικής εκδήλωσης  μας  γιατί η στήριξη και προαγωγή της επιχειρηματικότητας δημιουργεί απασχόληση, παράγει εισόδημα και συμβάλει στην κοινωνική συνοχή.
 Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την  Κα  Αριάδνη Νικάκη, info@ariapr.gr, 6979 255 605,  Public relations expert,για την  υποστήριξη  και την συμβολή της στην επιτυχία της εκδήλωσής μας.
 Χορηγός Επικοινωνίας: Εταιρεία Aρχέτυπο,info@arxetypo.gr, www.arxetypo.gr


Για την Ιδρυτική Ομάδα και τους Συνεργάτες της Δωρικής Επιχειρηματικής Αρμονίας ΙΚ Κωνσταντίνος Ι. Λιάπης. Οικονομολόγος, MSc in E-Commerce  Business Operations Manager
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...