Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Αφού το τουρκικό δουλεμπορικό κράτος διακίνησε 2 εκ. Πρόσφυγες, «ανακάλυψε» ξαφνικά κυκλώματα που διακινούν και… πραξικοπηματίες!

Μέλη της οργάνωσης του ιεροκήρυκα Φετουλάχ Γκιουλέν, που κατηγορείται ότι ενορχήστρωσε το αποτυχημένο πραξικόπημα του Ιουλίου στην Τουρκία, προσπαθούν να περάσουν στην Ελλάδα, παριστάνοντας τους σύρους πρόσφυγες, γράφει η τουρκική Hurriyet.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, Τούρκοι ύποπτοι για συμμετοχή στο πραξικόπημα συγκεντρώνονται σε τέσσερα χωριά βορειοδυτικά της Ανδριανούπολης, προκειμένου από εκεί να περάσουν στον Έβρο. Πρόκειται για μία διαδρομή που ακολουθούν πολύ συχνά οι πρόσφυγες από τη Συρία που προσπαθούν να περάσουν στην Ευρώπη.
Σύμφωνα με κατοίκους των χωριών που επικαλείται η Hurriyet, όσοι επιθυμούν να διαφύγουν από την Τουρκία, κρύβονται στα δάση μέχρι να νυχτώσει και στη συνέχεια περνάνε από αρδευτικά κανάλια και χωράφια προκειμένου να φτάσουν στις όχθες του Έβρου, καλύπτοντας μια απόσταση 1,5 χιλιομέτρου.
Μάλιστα, στο δημοσίευμα της Hurriyet αναφέρεται ότι τους Τούρκους περιμένουν στην ελληνική πλευρά μέλη της οργάνωσης του Φετουλάχ Γκιουλέν και τους φιλοξενούν σε «ασφαλή» σπίτια.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...