Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

Μικρότερες εισφορές από τον ΟΑΕΕ θα πληρώσει το 77% των εμπόρων στον ΕΦΚΑ

Από την έρευνα που διεξάγει το ΙΝΕΜΥ της ΕΣΕΕ από τη Δευτέρα 6/2/2017 σε αντιπροσωπευτικό δείγμα εμπορικών επιχειρήσεων, σχετικά με το νέο ασφαλιστικό καθεστώς και τον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης, τα πρώτα συμπεράσματα δείχνουν:

Την πρώτη εβδομάδα μόνο το 1/3 των εμπόρων ήταν ενημερωμένοι σχετικά με τις νέες ασφαλιστικές εισφορές, που καλούνται να καταβάλλουν. Αναλυτικότερα, από το 33% που είχαν ενημερωθεί για το ύψος των νέων εισφορών τους, το 77% δηλώνει χαμηλότερες εισφορές σε σύγκριση με τις προηγούμενες κατηγορίες του ΟΑΕΕ, το 16% υψηλότερες και το 7% στα ίδια επίπεδα.
Ωστόσο ασφαλή συμπεράσματα θα προκύψουν με την ολοκλήρωση της έρευνα στο 100%


Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...