Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Πολάκης: Συμμορίες «δημοσιογράφων» τα πιάνουν από τη Novartis όπως τα έπιαναν από το ΚΕΕΛΠΝΟ!

Απαντήσεις για τη μη άρση της ασυλίας του μετά από μήνυση που έχει καταθέσει σε βάρος του ο Άδωνις Γεωργιάδης, για την διαμάχη του με την ΠΕΟΔΗΝ, αλλά και για το «μαύρο διαφημιστικό χρήμα» που επί χρόνια έρρεε στον χώρο της Υγείας, έδωσε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό North της Θεσσαλονίκης, ο Παύλος Πολάκης.
«Εκεί που μας χρωστούσαν μας δεν θα μας πάρουν και το βόδι» είπε αρχικά ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, προσθέτοντας ότι «εγώ καταγγέλλω με επίσημα στοιχεία ότι ο κ. Γεωργιάδης διόρισε συγκεκριμένα 23 άτομα στο ΚΕΕΛΠΝΟ με ονόματα και διευθύνσεις τα οποία όλα έφυγαν λίγες ημέρες πριν φύγει αυτός από το υπουργείο, υπάρχουν έχουν κατατεθεί αυτά τα στοιχεία στον εισαγγελέα, έχουν υπάρξει και άλλα στοιχεία τα οποία έχουν να κάνουν με συγκεκριμένες υπουργικές αποφάσεις που έφτιαξε ο κ. Γεωργιάδης για την τιμολόγηση των φαρμάκων.
«Αυτά τα πράγματα» συνέχισε ο κ. Πολάκης «έχουν πάει στους εισαγγελείς δηλαδή προσέξτε που έχουμε φτάσει, και είναι προφανές ότι θα αρνηθώ την ασυλία διότι θα πρέπει η Δικαιοσύνη να πάρει θέση σε αυτά που τα έχει πολύ καιρό στα χέρια της και μετά να αρθεί η δικιά μου ασυλία. Δηλαδή είναι σαν να βλέπω τον δολοφόνο, να τον καταγγέλλω και να μου κάνει μήνυση ο δολοφόνος. Και να εγκαλούμε εγώ γιατί δεν αίρετε η ασυλία μου, που κανονικά επειδή είμαι υπουργός θα έπρεπε να πάει με τον νόμο περί ευθύνης υπουργών και όχι με την έννοια της άρσης της βουλευτικής ασυλίας».
Ο Παύλος Πολάκης κάλεσε μάλιστα τον κ. Γεωργιάδη να συζητήσουν στη Βουλή, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «αν έχει τα κότσια ο κ. Γεωργιάδης να μαζέψει 30 υπογραφές βουλευτών για να πάω με τον νόμο περί ευθύνης υπουργών και να τα πούμε φάτσα κάρτα από το βήμα της βουλής αυτά που είπα εκεί μέσα». «Δηλαδή πιάνω τον δολοφόνο να κλέβει, πιάνω τον άλλον να έχει κάνει λαμογιά το στέλνω στον εισαγγελέα, και θα εγκληθώ εγώ γιατί το έκανα, γιατί σε αυτό το σημείο του απόλυτου παραλογισμού έχουμε φτάσει» συμπλήρωσε.
Μιλώντας για την ΠΟΕΔΗΝ ο κ. Πολάκης σημείωσε ότι «είναι οι εκπρόσωποι μιας παλιάς και σάπιας γραφειοκρατίας που ήταν οργανικό στοιχείο του προηγούμενου πελατειακού και πολιτικού συστήματος που κυβερνούσε τη χώρας». «Βλέπετε τις κινητοποιήσεις της ΠΟΕΔΗΝ. Κάνει πανελλαδική κινητοποίηση και μαζεύει 15 άτομα 10 μπαλόνια και 20 μουλάρια. Οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία έχουν καταλάβει πλήρως την προσπάθεια που κάνουμε με τον Ανδρέα Ξανθό εδώ και ενάμιση χρόνο και δεν συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις που κάνει μια γραφειοκρατία που έχει χάσει τα προνόμιά της.Ο τρόπος με τον οποίο πολιτευόταν η ΠΟΕΔΗΝ τα προηγούμενα χρόνια, ήταν ουσιαστικά μια συνδιοίκηση του συστήματος και ένα καθεστώς εξυπηρετήσεων , ρουσφετακίων μετακινήσεων , μετατάξεων σε επιτροπές νοσοκομείων αυτό το πράγμα έχει κοπεί», πρόσθεσε.
«Το δεύτερο πράγμα που γεννά την ιστορία αυτή την επίθεση που δεχόμαστε από πάρα πολλά ΜΜΕ είναι ότι έχουμε σταματήσει το ροή μαύρου διαφημιστικού χρήματος προς μία πλειάδα μέσων μαζικής ενημέρωσης η οποία διακινούνταν μέσα κυρίως του ΚΕΕΛΠΝΟ και βέβαια με τα πολιτικά μέτρα που παίρνουμε για το φάρμακο, μειώνεται η αρχίζουν να ανακαλύπτονται κάποια πράγματα διότι αυτή τη στιγμή υπάρχει μια τεράστια έρευνα σε εξέλιξη για τη NOVARTIS. Kαι δεν είναι μόνο η NOVARTIS είναι και άλλες εταιρίες οι οποίες πρακτικά είχαν σε pay roll δεκάδες ΜΜΕ ανά τη χώρα και αυτή τη στιγμή αυτό το πράγμα και δυσκολεύεται και κόβεται. Όταν το ΚΕΕΛΠΝΟ το 2014 χρονιά της κρίσης έδωσε 6 εκ. ευρώ διαφημιστική δαπάνη σε κάποια ΜΜΕ της Αθήνας ή της επαρχίας, αυτοί οι άνθρωποι είναι που φωνάζουν γιατί αυτή η ροή του χρήματος έχει κοπεί. Μετακινούμε πόρους προς πραγματικές ανάγκες δεν διαθέτουμε πόρους για να μας λιβανίζουν. Γιατί αν τους τα διαθέταμε θα μας λιβανίζανε να είστε σίγουροι» είπε ακόμη ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας.

Πηγή
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...