Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2017

Άπαντες εναντίον ΔΝΤ. Μόνον ο Σόιμπλε και ο Μητσοτάκης στο πλευρό του…

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΕΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ, ΟΙ ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ
Από τις βόλτες του Ντομπρόβσκις, στην επίθεση από τον Μοσκοβισί, την σκληρή γλώσσα από τον Gabriel και η λίστα πλέον δεν έχει τελειωμό. Όλοι τώρα αντιλαμβάνονται τον ολέθριο ρόλο που έχει παίξει το ταμείο  Και ουδείς προτίθεται να το υπερασπίσει εκτός φυσικά από τον Σόιμπλε ο οποίος είναι και ο μέγας ευεργετημένος από την εγκληματική του δράση. Από κοντά και το εξαπτέρυγο της διαφθοράς, ο Μητσοτάκης.

Για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια η Ελλάδα βρίσκεται σε τόσο αναβαθμισμένη θέση, που φυσικά την έχει κερδίσει με το σπαθί της.  Όσο και αν οι άθλοι προπαγανδιστές εντός και εκτός των τειχών προσπαθούσαν και προσπαθούν να συκοφαντήσουν την πατρίδα ως δήθεν υπεύθυνη για την καταστροφή της. Η μοναδική υπευθυνότητα που έχουμε ως έλληνες είναι ότι ακόμα δεν έχουμε τιμωρήσει τους πραγματικούς υπαίτιος για την καταστροφή. Και τους επιτρέπουμε να συνεχίζουν ακόμα παρέα με την εγκληματική οργάνωση των νταβατζήδων, να παρουσιάζονται ως σωτήρες, αντί να είναι στα κάτεργα.

Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...