Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Κάποιος να βάλει κάλτσα φορεμένη στο στόμα όλων αυτών των …δημοσιογράφων!!!

Συγκεκριμένα η κόρη μου, πέντε χρόνια ασφαλισμένη, πλήρωνε με το παλιό σύστημα 477,22 Ευρώ το δίμηνο ήτοι 238.61 Ευρώ το μήνα για όλες τις κρατήσεις, οι οποίες για την ιστορία είναι: Κλάδος Σύνταξης, Κλάδος Υγείας και υπέρ του ΟΑΕΔ.
Σήμερα λοιπόν με το νέο ειδοποιητήριο αντί για 238.61 Ευρώ ήρθε να πληρώσει μόνο 167,95 Ευρώ συνολικά για όλες τις κρατήσεις, δηλαδή μία διαφορά 238,61 – 167,95 = 70,66 Ευρώ όφελος! Ποιος λοιπόν θα βάλει τώρα μία κάλτσα φορεμένη στο στόμα, όλων αυτών των …δημοσιογράφων, που καθημερινά έναντι κάποιων αργυρίων διαστρεβλώνουν τη πραγματικότητα και μιλάγανε όλο αυτό τον καιρό για φοβερές ασφαλιστικές εισφορές που θα αναγκάσουν τον ελεύθερο επαγγελματία να κλείσει τη δουλειά του;;;
Αυτιάδες και Παπαδάκηδες συνεπικουρούμενοι από Ρωμανιάδες και Μητρόπουλους, ας πιούνε αντί πρωινού το ξύδι τους και ο κόσμος ας καταλάβει επί τέλους ότι οι δημοσιογράφοι αυτοί εκτελούν διατεταγμένη υπηρεσία, πληρωμένοι από τα αφεντικά τους, προκειμένου να ρίξουν τη κυβέρνηση και να επαναφέρουν την αρρωστημένη πρώην κατάσταση, της ασυδοσίας και της ρεμούλας, που οδήγησε τη χώρα μας σ αυτή την άσχημη κατάσταση που όλοι μας βιώνουμε τα τελευταία χρόνια.

Τρίπολη 16-2-2017 Τάσος Παπαζαχαρίας

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...