Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

ΔΕ ΙΤΕΑΣ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο Άναμμα Φωτιάς στην Πλατεία Κίρρας την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017.
Από τις 15:00 το μεσημέρι τα παιδιά που συμμετέχουν στο Μεγάλο Παιχνίδι, κατέκλισαν την Κίρρα. Έπαιξαν με την καρδία τους, γέμισαν με τα γέλια και την ζωντάνια τους, θετική ενέργεια όλους όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.
Στις 18:30 άναψε η μεγάλη φωτιά στην Πλατεία της Κίρρας. Γεμάτοι κέφι , ζωντάνια και ρυθμό όλοι οι παριστάμενοι διασκέδασαν με την φαντασία των παιδιών, το χορό γύρω απ’ τη φωτιά και φαγητό, που προσφέρθηκε με πολύ φροντίδα και αγάπη απ’ όλους τους εμπλεκόμενους συλλόγους και φορείς!
Να ευχαριστήσουμε όλους όσους αγκάλιασαν και συμμετείχαν στην εκδήλωση.
Ιδιαίτερα να ευχαριστήσουμε τον «μαέστρο» της εκδήλωσης κ. Ηρακλή Σαλαγιάννη Δ/ντη του Δημοτικού Σχολείου Κίρρας, στους διοργανωτές του Μεγάλου Παιχνιδιού, στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δ.Σ. Κίρρας, στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου Κίρρας, στον Πολιτιστικό Σύλλογο «Ομάδα Εθελοντών «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΚΙΡΡΑΣ»», το προσωπικό της ΔΕ Ιτέας που εργάστηκε για αυτή την εκδήλωση και πάνω απ’ όλους τα παιδιά της πόλης μας!
Να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τους χορηγούς μας: Δελφοί –Δίστομο Α.Μ.Ε. , Γαλαξίδι Θαλάσσιες Καλλιέργειες Α.Ε. και του Ε.Β.Ε. Φωκίδας, καθώς και το χορηγό επικοινωνίας GALAXIAS FM.
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας, για την αμέσως επόμενη προγραμματισμένη εκδήλωση της ΔΕ Ιτέας, που είναι στην Τριταία, το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 17:30, προπομπός του Ιτιώτικου Καρναβαλιού που θα λάβει χώρα την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017.

Εκ της  Δ.Ε. ΙΤΕΑΣΔημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...