Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2017

ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΑΝ ΤΗΝ ΔΕΗ!

Τι γράφαμε το 2012;
Η Πράσινη Απάτη δημιούργησε στην ΛΑΓΗΕ έλλειμα 300εκ € ! Ελάτε γίδια να πληρώσετε !
ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΠΑΤΗ – Ο ορισμός της διαπλοκής.
Τι γράφαμε το 2013
Αυξηση 118% στη ΔΕΗ για την ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΠΑΤΗ των ΑΠΕ !
Οταν παρέδωσε την ΔΕΗ ο Καραμανλής στον Παπανδρεου το 2009 ειχε κέρδη 1δις, παρα το πάρτυ των συνδικαλιστών με τα ταξίδια πολυτελείας και τα συντριβάνια σοκολοτας σε εξωτικά νησιά.
Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ κατάφερε σε 5χρονια να οδηγησει την εταιρία στην καταστροφή.
Η κομπίνα ηταν απλή. Η πράσινη ενέργεια, με τη παρούσα τεχνολογία, δεν ειναι κερδοφόρα, ούτε παράγει ρεύμα, αντίθετα ειναι έως 300% ακριβότερη απο το ρεύμα του λιγνίτη και των υδροηλεκτρικών.
 

Τι εκαναν λοιπόν;

Εβαλαν πρόστιμο στον φθηνό λιγνίτη που ειναι δωρεάν κρυμμένος στο ευλογημένο ελληνικό έδαφος, για να αγοράσουν άχρηστα φωτοβολταϊκά (πχ Ζημενς) που δίνουν ρεύμα μονο το μεσημέρι και ανεμογεννήτριες που δίνουν ρεύμα μονο οταν φυσάει. Έλα ομως που εςυ θες ρεύμα 24ωρες το 24ωρο και μάλιστα φθηνό.
Τι εκαναν λοιπόν;
Έβαλαν κι αλλο «φόρο» στην ΔΕΗ ώστε να πληρώνει την διαφορά του ακριβότερου ΠΡΑΣΙΝΟΥ ρεύματος απο τα κέρδη της απο τον φθηνό λιγνίτη. Δηλαδή, αγόραζε με 100 πουλούσε στους πολίτες με 20 και την διαφορά την πλήρωνε απο τα κέρδη της.
Τι εκαναν λοιπόν;
Ακριβύναν κι αλλο τα τιμολόγια και κοντεύει το φθηνό ρεύμα του λιγνίτη να πωλείται 100% ακριβότερα απο το 2009, προσθέστε το βάρος του ΕΝΦΙΑ που έβαλε ο Βενιζελος, προσθέστε τον»πρόστιμο» για να πουλάει η Γερμανια φωτοβολταϊκά και ανεμογεννήτριες, προσθέστε φόρους και δημοτικά τέλη και και και και…..
Τι εκαναν λοιπόν;
Έβαλαν τους ιδιώτες με το ακριβότερο φυσικό αέριο στον κόσμο, να πούλαν ακριβό ρεύμα στην ΔΕΗ και σκαρφίστηκαν τον ΜΑΜΚ. Τι ειναι αυτο; Οταν η ΔΕΗ δημοπρατεί το ρεύμα και οι ιδιώτης εχει ακριβότερο, η ΔΕΗ του δίνει αποζημίωση.
Τι εκαναν λοιπόν;
Άφησαν εσκεμμένα ασυντήρητα τα ορυχεία λιγνίτη, σιγά σιγά καταρρέουν το ενα μετα το αλλο, όποτε η ΔΕΗ κλείνει τα εργοστάσια που μένουν χωρις πρώτη ύλη, ενα ορυχείο για να ξανανοίξει θέλει έως 5 χρονια, όποτε φτωχέ Έλληνα θα αγοράζεις ακριβό απο τον…Γερμανό…
Τι εκαναν λοιπόν;
Οι οικονομικοί δολοφόνοι της Γκριν πις τωρα λενε οτι θα μας πληρώσουν να κλείσουμε και τα τελευταία λιγνιτικά εργοστάσια για να αγοράσουμε ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΟ άχρηστο και πανάκριβο ΠΡΑΣΙΝΟ ρεύμα. Είπαν μάλιστα οτι θα βοηθήσουν και τους χιλιάδες που θα χάσουν τις δουλειές τους να μαθουν…πλέξιμο για να μην κρυώνουν
Έχετε μια εταιρία που κερδίζουν ολα τα λαμόγια εκτος απο τη εταιρεία!
Θυμήθηκα τωρα που μας έλεγαν ολα αυτα τα βαμπίρ οτι τους έφταιγαν τα 2€ της ΕΡΤ, εκ των οποίων παλι το 80% το παρακρατούσαν για να αγοράζουν ΠΡΑΣΙΝΗ απάτη.
Χωρις φθηνό ρεύμα δεν υπαρχει φθηνή παραγωγή και άρα δεν υπαρχει ανάπτυξη. Οι Γερμανοί το ξέρουν δεν χρειάζεται να το ξέρεις κι εσυ
ΥΓ – Για όποιον θέλει να εντρυφήσει του προτείνουμε αυτο το άρθρο ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...