Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2017

ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΟΕ: Ή ηθική α λά Μητσοτάκη.

Με αφορμή τα όσα συνέβησαν σήμερα στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή καθένας μπορεί να συμπεράνει τι σημαίνει οικογένεια Μητσοτάκη. Ο κύριος Σπύρος Καπράλος διεκδίκησε και πήρε τελικά τον τίτλο του προέδρου της ΕΟΕ.
Αυτός τουλάχιστον έχει ένα αθλητικό παρελθόν που όλοι γνωρίζουμε,και εν πάση περιπτώσει δεν κατάγεται από καμιά επώνυμη οικογένεια. Αντίπαλος του – και τελικά θλιβερός ηττημένος – είναι ο κύριος Ισίδωρος Κούβελος. Θα τολμούσε ο κύριος Κούβελος, εντελώς άγνωστος ακόμα και στο Θησείο που μεγάλωσε, να διεκδικήσει έναν τέτοιο τίτλο αν δεν είχε παντρευτεί την κυρία Μπακογιάννη;
Πέραν τούτου τίθεται για την κυρία Ντόρα Μπακογιάννη ένα μείζον πολιτικό και ηθικό ζήτημα: Αφού είναι τόσο δεμένη με τον σύζυγό της κύριο Ισίδωρο Κούβελου – αν δεν κάνουμε λάθος στενό συνεργάτη του κυρίου Μαρινάκη – Πως δικαιολογεί το γεγονός ότι από Μητσοτάκη όταν παντρεύτηκε πήρε το όνομα Μπακογιάννη ενώ σήμερα ούτε τολμάει να ισχυριστεί ότι λέγεται κυρία Κούβελου.
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...